Újra felbukkant a cseh autópályák réme, egy F1-es Ferrarinak látszó versenyautó - F1VILÁG.HU

Újra felbukkant a cseh autópályák réme, egy F1-es Ferrarinak látszó versenyautó

2019 után ismét felbukkant a cseh autópályán egy Forma-1-es Ferrarinak álcázott formaautó – valójában nem F1-es versenygépről van szó, a cseh rendőrség azonban megint a lakosság segítségét kéri az ügyben.

A helyi hatóságok a 2019-es esetet követően is utólag értesültek, a lakosság segítségével pedig el is jutottak egy 45 éves férfihoz, aki végül megúszta az eszement száguldozást, az autóban viselt sisak miatt ugyanis nem tudták bizonyítani a rendőrök, hogy valóban ő vezetett.

Most ismét a lakosság segítségét kéri a rendőrség, hogy kiderítsék, ki lehet az, aki időről időre rettegésben tartja a cseh autópályákat versenyautójával. A közösségi oldalakra felkerült felvételek alapján egyébként hiába hivatkoznak Forma-1-es autóként az egyébként valóban brutális masinára, az avatott szemeknek hamar feltűnik, hogy nem F1-es gépről van szó, hanem egy korábbi GP2-es modellről, egészen pontosan a Dallara GP2/08-as versenyautójáról.

Sokan azért is gondolják úgy, hogy Forma-1-es autóval száguldozik a delikvens, mert nemcsak pirosra van festve, hanem át is van matricázva – úgy, mintha Kimi Räikkönen egykori F1-es Ferrarija lenne.

Íme videón a legutóbbi eset:

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!