Kattints és kövesd velünk az Orosz Nagydíj eseményeit!

  Friss hírek

Vettel ismét bizonyította, mennyire jó arc: Lánykérés tanúja volt a Ringen!

Rendkívüli jófejségről tett tanúbizonyságot Magyarországon a Forma-1 négyszeres világbajnoka, Sebastian Vettel. A német versenyző ismét bizonyította, számára mennyire fontosak a rajongók – és persze az emberi kapcsolatok.

Még csütörtökön történt, hogy egy lelkes rajongó, Koronczi Dániel a Hungaroring főbejárata előtt kérte meg kedvese, Matyó Veronika kezét – az időpont nem véletlen, hiszen napra pontosan négy éve találkoztak a mogyoródi versenypályán, ahová Vettel-rajongóként autogramosztásra érkeztek.

A szerelmespár még a versenyhétvégét megelőzően, a repülőtéren futott össze Vettellel, Dániel pedig a Hungaroring beszámolója szerint akkor egy borítékot csúsztatott a négyszeres világbajnok kezébe. Utóbb kiderült, egy meghívót rejtett az a bizonyos boríték a lánykérésre.

Dániel várni akart a lánykéréssel, ám végül letérdelt, és megkérte Veronika kezét. Természetesen el is hangzott az „igen”, ám nem sokkal később egy elektromos rollerrel megérkezett egy „zöld maszkos” srác.

„Nem arról volt szó, hogy fél nyolc?” – kérdezte Vettel mosolyogva, majd egy kézzel írott levelet nyújtott át az ifjú párnak, melyben jókívánságait vetette papírra.

Bár egy lánykérés egyébként is alighanem életre szóló élmény, Vettel gondoskodott arról, hogy a szerelmesek soha ne felejtsék el 2021. július 29-ét!

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

További cikkek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!