Bahreini Nagydíj
Formula One F1 - Japanese Grand Prix - Suzuka Circuit, Suzuka, Japan - October 13, 2019. Ferrari's Charles Leclerc before the race. REUTERS/Kim Hong-Ji

Videó: A hétvége leglazább kanyarvétele Leclerctől

Videó: A hétvége leglazább kanyarvétele Leclerctől

Nem sikerült túl jól Charles Leclerc számára a múlt hétvégi Japán Nagydíj, mégis volt egy emlékezetes megmozdulása, ami azóta bejárta a közösségi oldalakat.

Leclerc rögtön a rajt után ütközött össze Max Verstappennel – amiért később meg is büntették –, a baleset következtében pedig autójának első szárnya és bal tükre is megsérült.

A Forma-1 közösségi oldalaira aztán a futam után fel is került egy felvétel, melyen az látható, hogy Leclerc a japán pálya leggyorsabb, 130R nevű kanyarjában jobb kezével tartja az épp lerepülni készülő tükröt, és egy kézzel teljesíti a balos kanyart.

Mindez persze azt is mutatja, a suzukai versenypálya legendás kanyarjának teljesítése ma már közel sem jelent olyan kihívást a versenyzőknek, mint jó néhány évvel ezelőtt.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!