Lépj be az F1Világ Paddockba, és kövesd percrekészen a bahreini eseményeket!

  Bahreini Nagydíj
MONTMELO, SPAIN - MAY 10:  A general view of the circuit during previews ahead of the Spanish Formula One Grand Prix at Circuit de Catalunya on May 10, 2018 in Montmelo, Spain.  (Photo by Dan Istitene/Getty Images) // Getty Images / Red Bull Content Pool  // AP-1VMBVHNZN1W11 // Usage for editorial use only // Please go to www.redbullcontentpool.com for further information. // kerb

Videó: Ilyen egy kör a portugál F1-es pályán

Videó: Ilyen egy kör a portugál F1-es pályán

A portugáliai Portimaóban folytatódik hétvégén a 2020. évi Forma-1-es világbajnoki sorozat. A száguldó cirkusz mezőnye soha nem versenyzett még ezen a pályán, most megmutatjuk, hogyan is néz ki egy kör a portugál aszfaltcsíkon.

A Portugál Nagydíj eredetileg nem szerepelt a 2020-as naptárban, a koronavírus-járvány miatt azonban a mezőny végül ellátogat ide is.

Bár 1958 és 1996 között 16 alkalommal is rendeztek Portugál Nagydíjat, a mostani helyszínen, Portimaóban soha nem szerepelt még a mezőny, csupán teszteltek itt a csapatok jó néhány éve.

A Mercedes és Esteban Guiterrez jóvoltából most megmutatjuk, hogyan is néz ki egy kör a portugál aszfaltcsíkon!

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!