Friss hírek

Videó: Különleges ajándékot kap a Ferrari a McLarentől

Lando Norrisszal az élen közösségi oldalain küldött különleges üzenetet a Ferrari Forma-1-es csapatának a McLaren.

A brit istállótól az idei szezont követően távozik Carlos Sainz: a spanyol jövőre már az ősi rivális Ferrarinál folytatja, a McLarennél azonban úgy gondolták, stílusosan, egy kedves üzenettel indítják útjára Sainzot Maranellóba.

A videót alább megnézheted, itt pedig leírjuk, hogy mi is hangzik el benne pontosan:

„Ezt az üzenetet ferraris barátainknak, illetve a híres tifosinak küldjük” – kezdi a videóban Lando Norris, a McLaren versenyzője olaszul, majd csatlakozik hozzá több csapattag.

„Szeretnénk ma egy üzenetet küldeni nektek. Ti voltatok és vagytok legrégebbi és legfőbb riválisaink. Tiszteljük a történelmeteket és örökségeteket, akárcsak a magunkét. Élvezünk minden egyes küzdelmet, amit megvívunk a vörös csapattal.”

„A Mclaren és a Ferrari olyan, mint az ellentétes pólusok: vonzzák egymást. Egyben vagytok ellenfeleink és barátaink, és nagyra tartjuk a Scuderiát és a tifosit.”

„Jószándékunk jeléül pedig küldünk nektek egy ajándékot. Két évig gondoskodtunk róla. Vigyáztunk rá, segítettük őt fejlődni. Most rajtatok a sor! Vigyázzatok rá, ahogy mi is tettük! Jövőre találkozunk a versenypályán!”

A videóra természetesen reagált a Ferrari is közösségi oldalain. Azt írták: „Gyönyörű ajándék!”

Maga Sainz is véleményezte a McLaren üzenetét, természetesen őt is nagyon meghatotta a wokingiak „ajándéka”.

„Erre keltem ma. Furcsa, hogy egy kis videó mennyire tudja éreztetni veled, hogy különleges vagy, és hogy szeretnek” – írta a spanyol.

És akkor íme a videó!

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!