Videó: Norris felhívta a 100 éves veterán katonát, aki 10 milliárd forintot gyűjtött - F1VILÁG.HU

Videó: Norris felhívta a 100 éves veterán katonát, aki 10 milliárd forintot gyűjtött

Lando Norris és a McLaren csapata üzent Tom Moore-nak, a brit veteránnak, aki 100 kört tett meg kertjében azért, hogy adományokat gyűjtsön a koronavírus elleni védekezésért.

Norris először videóüzenetet küldött, amelyben gratulált a volt katonának, aki április 30-án ünnepli 100. születésnapját. Ebből az alkalomból szeretett volna Tom kapitány 1000 fontot összegyűjteni a brit egészségügynek, ehelyett összesen 25 millió fontot, vagyis több mint 10 milliárd forintot adományozhatott. 

Később viszont a fiatal F1-es brit pilótának lehetősége volt arra, hogy – természetesen online – beszélgessen Tom kapitánnyal. 

 

Norris elmondta, hihetetlennek tartja a veterán teljesítményét 99 évesen, és az egész ország nagyon büszke rá. A fiatal pilóta meghívta Tom kapitányt a McLaren Technológiai Központjába, hogy közelebbről is megmutathassa neki az F1-es autókat, és bízik benne, hogy a látogatásra mihamarabb sort keríthetnek, ha enyhül a járványhelyzet. 

Tom kapitány nagyon várta, hogy beszélgethessen Norrissal, és elmondta, azóta is folyamatosan sétál. A volt brit katona ráadásul a mai napig McLaren szurkoló, így minden jót kívánt Norrisnak.

View this post on Instagram

Watch what happened when @LandoNorris gave @captaintommoore a call at the weekend to say hello and share how incredible we think his achievement is. ?? #WalkWithTom #TomorrowWillBeAGoodDay #McLaren

A post shared by McLaren (@mclaren) on

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Videó: Norris felhívta a 100 éves veterán katonát, aki 10 milliárd forintot gyűjtött
Hamilton a példamutató Tsunodát méltatja
Tsunoda is segédkezett az áradások után
Videó: Így árasztotta el a víz az imolai F1-es pályát
Videón, ahogy Alonsót elvarázsolja néhány illatos virág

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!