Videó: Norris felhívta a 100 éves veterán katonát, aki 10 milliárd forintot gyűjtött

Fotó: McLaren
Lando Norris, McLaren,
Lando Norris és a McLaren csapata üzent Tom Moore-nak, a brit veteránnak, aki 100 kört tett meg kertjében azért, hogy adományokat gyűjtsön a koronavírus elleni védekezésért.

Norris először videóüzenetet küldött, amelyben gratulált a volt katonának, aki április 30-án ünnepli 100. születésnapját. Ebből az alkalomból szeretett volna Tom kapitány 1000 fontot összegyűjteni a brit egészségügynek, ehelyett összesen 25 millió fontot, vagyis több mint 10 milliárd forintot adományozhatott. 

Később viszont a fiatal F1-es brit pilótának lehetősége volt arra, hogy – természetesen online – beszélgessen Tom kapitánnyal. 

Norris elmondta, hihetetlennek tartja a veterán teljesítményét 99 évesen, és az egész ország nagyon büszke rá. A fiatal pilóta meghívta Tom kapitányt a McLaren Technológiai Központjába, hogy közelebbről is megmutathassa neki az F1-es autókat, és bízik benne, hogy a látogatásra mihamarabb sort keríthetnek, ha enyhül a járványhelyzet. 

Tom kapitány nagyon várta, hogy beszélgethessen Norrissal, és elmondta, azóta is folyamatosan sétál. A volt brit katona ráadásul a mai napig McLaren szurkoló, így minden jót kívánt Norrisnak.

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS