Gyermekkorod álma: Válassz egy autót és hozzá egy pályát! (x) - F1VILÁG.HU

Gyermekkorod álma: Válassz egy autót és hozzá egy pályát! (x)

Ferrari 458 Italia ÉlményPláza
Ferrari 458 Italia ÉlményPláza
Ferrari, McLaren, Lamborghini, Mustang, Dodge Challenger, Nissan GT-R, Porsche, Tesla, BMW I8, Subaru Impreza vagy formaautó? Melyiket vinnéd el egy élményvezetésre?

Jelenlegi becslések szerint a hazai forgalomban lévő gépjárművek 0,2 százaléka luxusautó, 0,5 százaléka sportautó. Lehet, hogy pont a Tiéd az egyik, de ha nem, akkor Te is tartozhatsz ebbe a 0,7 százalékba – viszonylag könnyedén. Nem, nem a lottóra gondolunk… 

A statisztikák szerint 2017 végén a sportautók közül Porschéből „szaladgált” a legtöbb Magyarországon, utána következett a Maserati, majd a Ferrari. Ha ilyet látsz, azonnal fotózol? Vagy legalábbis egy pillanatra megállsz, és csak-csak megnézed, és megfordul a fejedben, hogy mit kell tenni egy ilyen gépért… Vagy valahogy így. 

Vannak olyan gondolatok, amelyek a szürke hétköznapok során csak egy igazán F1-függő fejében jelennek meg: amikor egy traktor megy előtted, biztonsági autónak képzeled, és már szinte kezdenéd melegíteni a gumikat… Vagy biztos, hogy eszedbe jutott már egy kerékcserénél, hogy milyen szuper lenne, ha 3 másodperc alatt meglenne. Azt nem merjük felhozni példaként, hogy az utat nézted-e már valaha versenypályának, mert tuti, hogy nem. 

Ezek azok a gyermeki gondolatfuttatások, amiket lejátszottál a fejedben 6, 10, 18 évesen is, és felnőttkorodra ez semmit sem változott? Elképzelheted, hogy teljesen áthatja testedet-lelkedet a versenyszellem: hogy érzed a feneked alatt a lóerőket, a tempó tényleg tempó, de mindez legyen teljesen legális – szeretnéd? 

Nos, a fent említettek közül csak biztonsági autót és 3 másodperces kerékcserét nem ígérünk. 

DE! 
Élményt, azt igen. 🙂

Ha választhatnál, mit vezetnél? Ferrarit, formaautót, Dodge Challengert, Mustangot, vagy egy teljesen másik sportautót? Létezik Magyarországon egy garázs, ahol körbenézel, és egy kattintással kiválaszthatod a neked tetsző autót és versenypályát – ez nem egy virtuális játék, ez a valóság. 

Ha megvan a gép és a helyszín, már csak azt kell eldöntened, hogy saját magadnak szeretnéd-e az élményt, vagy valaki mást lepnél meg… 

Ha most már kellően izgatott vagy, akkor eláruljuk, hogy hol is van ez a garázs, ahol dübörögnek a lovak: élményvezetés.hu

Hirdetés

Kipróbálnád, mit tud egy versenypályán? Fotó: F1VILÁG.hu
HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!