Friss hírek

Karácsonyi ajándék: 5 tévhit az élményvezetéssel kapcsolatban

élményvezetés.hu, élményvezetés, élménypláza, Kiskunlacháza
Fotó: F1VILÁG
Ki ne álmodott volna már arról, hogy igazi versenyautót vezessen igazi versenypályán? Férjed, feleséged, barátod, barátnőd, családtagod? Egy vadiúj lehetőség, hogy karácsonykor valóra váltsd az álmát!

Az élményautózás, élményvezetés egy igazi telitalálat ajándék lehet karácsonykor, hiszen például a Forma-1-es szurkolóknál ez az az időszak, amikor már bizony jelentkezhetnek az elvonási tünetek. Ennek orvoslására tökéletes ajándék egy sport-, izom-, vagy versenyautóval történő élményvezetés.

Ferrari, McLaren, Lamborghini, Mercedes AMG, Dodge, Tesla, Porsche, Mustang, Subaru formaautó… Na jó, nem soroljuk fel a teljes kínálatot, viszont az 100 százalékig biztos, hogy ebben a garázsban mindenki megtalálja az álomautóját

Hirdetés
 

Van viszont néhány gyakori visszatartó erő, ami felmerülhet egy élményautózással kapcsolatban. Kérdések, kételyek, aggodalmak. Odamentünk, kipróbáltuk, most pedig eloszlatjuk őket! 

1. Drága

Az élményvezetés ma már abszolút elérhető árkategóriába esik, még akkor is, ha nem egy zokni-karácsonyi pulcsi szintről beszélünk. Raliautót, Lotust és a legkülönfélébb autócsodákat vezetheted már 19 900 forinttól, de például egy igazi formaautót is elvihetsz néhány körre már 29 900 forintért. Ez körülbelül két színházjegy ára: a szórakozás itt garantált, az élmény pedig tuti örök. Arról nem beszélve, hogy az autózásodról felvételt is készítenek, amit aztán hetente visszanézhetsz, és büszkén mutogathatod a barátoknak. 

2. „Béna leszek, azt sem tudom, hogy kell elindítani” 

Akik élményvezetést kapnak ajándékba, általában első alkalommal találkoznak testközelből versenyautóval vagy első alkalommal ülhetnek be egy Ferrariba vagy a többi sportautóba. Ez mindenképpen egy felemelő pillanat, és valóban, lehet, hogy soha vissza nem térő. Ezeket az autókat bizony másképp kell kezelni, mint az utcai autókat, de nyugi, ezt a szervezők és az instruktorok nagyon jól tudják. Kevés helyen tapasztalni olyan segítőkészséget és türelmet, mint az élményvezetés.hu csapatánál. Alaposan felkészítenek, úgy, hogy nem fogod tudni elrontani. 

3. Feltart a többi autós 

Ez az élményvezetés bizony nem közúton zajlik, hanem versenypályán. A szervezők nem arra törekszenek, hogy minél hamarabb minél több embert pörgessenek le, hanem arra, hogy az élmény mindenkinek maximális legyen – hiszen ők is tudják, lesz, akinek ez az első, és lehet, hogy az egyetlen alkalom életében, amikor egy ilyen szuper járgányt vezethet. Szóval a tömegnyomortól és az előzgetéstől egyáltalán nem kell tartanod. 

4. Veszélyes

Nem vagy egyedül. Pontos ismertetőt kapsz az autóról, arról, hogyan kell vezetned, és ami a legfontosabb, hogy egy instruktor fog melletted ülni. Egy hivatásos, vérprofi versenyző! Bizony! Nagy Dani, Nagy Norbi és Ficza Feri is tevékenykedik instruktorként, szóval ha tanácsra van szükséged, ők folyamatosan ott ülnek majd melletted, és vigyáznak rád – és nem mellesleg az autóra

5. Csigatempóban kell vigyáznom az autóra

Az, hogy az instruktor vigyáz rád és az autóra, nem azt jelenti, hogy nem próbálhatod ki, mit tudnak a lovak a feneked alatt. A gyorsulás, a tempó, az erő mind-mind ott lesz veled, úgy, hogy még az autóból kiszállva sem fogod elhinni, hogy mire képesek ezek a gépek. Becsszó! 🙂 

Az öröm és az élmény tehát garantált, aggodalomra pedig tényleg semmi ok. Az egyetlen pánikot az okozhatja, hogy várni kell, amíg a hó elolvad, és picit élvezhetőbbé válnak az időjárási körülmények… Viszont garantáltan vágni fogja a centit az ajándékozott! 

Ha kedvet kaptál, és írnál a Jézuskának, vagy Te vagy az, aki meglepné barátját/családtagját, akkor az élményvezetés.hu-n válogathatsz az autócsodák (és a versenypályák) között

HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!