MEGJELENT A FORMA-1 RAJT 2020 magazin! - F1VILÁG.HU

MEGJELENT A FORMA-1 RAJT 2020 magazin!

FORMA-1 RAJT 2020
Fotó: G-Adam Stúdió
A Forma–1 világbajnoki sorozat 2020-ban ünnepli fennállása 70. évfordulóját. Ebből az alkalomból jelent meg a G-ADAM sportkiadó gondozásában, Simon István autósport-szakíró szerkesztésében a FORMA–1 RAJT 2020 magazin, amely 68 oldalon és egy bónusz kitölthető versenynaptárral mutatja be a szezon újdonságait. A magazin különleges lehetőséget is tartogat az autósport szerelmeseinek: a lap olvasói nyereményjáték keretében páros Super Gold belépőket nyerhetnek a 35. Forma–1 Magyar Nagydíjra, a Hungaroringre!

A FORMA–1 RAJT 2020 magazin tartalmas cikkekkel és a barcelonai tesztek egyedi fotóival hozza közelebb a 2020-as szezon tíz csapatát és az idei versenyautókat az F1-rajongókhoz, valamint érdekes statisztikákkal és elemzésekkel szolgál a 20 versenyzőről. Nemcsak az derül ki, hogy mi kedvenc pilótáink erőssége vagy éppen gyengesége, hanem például a fizetésük vagy a hobbijuk is. Külön sztárportréban mutatkozik be a Ferrari „Kis hercege”, Charles Leclerc, illetve a Red Bull bajnokesélyese, Max Verstappen, akinek népszerűsége miatt az F1 mezőnye májusban, hosszú szünet után visszatér Hollandiába.

Az F1 hét évtizede előtt hét meghatározó egyéniség – Juan-Manuel Fangio, Enzo Ferrari, Bernie Ecclestone, Ayrton Senna, Michael Schumacher, Jean Todt és Lewis Hamilton – rendhagyó pályafutásának bemutatásával tiszteleg a kiadó. Szó esik a Hamilton előtt álló nagy célokról is: a vb-címvédő idén megdöntheti Schumi 91 GP-győzelmes rekordját, és ha az év végén megszerzi hetedik világbajnoki címét, helyet foglalhat a német legenda mellett a Forma–1 képzeletbeli trónján. Az „Ez történt” című rovat átfogó képet ad a sportág történetéről 1950-től napjainkig, az emberi drámáktól a nagy csatákban kivívott győzelmekig és vb-címekig.

A FORMA–1 RAJT 2020 közel hozza az olvasókhoz a kulisszák mögötti világot is. Kiderül például, hogy miben fejlődött (és miben lett rosszabb) a száguldó cirkusz a Liberty Media első három éve alatt az Ecclestone-érához képest, ahogy az is, hogy a Mercedes mostani sikerkorszaka hogyan dominált a McLaren, a Williams, a Ferrari vagy a Red Bull csapata a Forma–1-ben.

[su_image_carousel source=”media: 100391,100390,100389″]

Az exkluzív kiadvány egyik újdonsága a kiemelhető versenynaptár-melléklet, amelynek segítségével az F1-rajongók nemcsak saját maguk vezethetik a futamok eredményeit, hanem hasznos információkat is találnak, például a 21 pálya aktuális körrekordjairól, illetve a versenyek rajtjának időpontjáról.

A FORMA–1 RAJT 2020 országosan elérhető az újságárusoknál és benzinkutakon.

HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!