Who Works in F1 - 2020: Út a Forma-1 kulcsfiguráihoz - F1VILÁG.HU

Who Works in F1 – 2020: Út a Forma-1 kulcsfiguráihoz

Who Works in F1 2020
Fotó: Who Works
Két kiadvány, amelyek segítségével könnyen megtalálhatod azt, akit keresel a motorsport világában.

A „Who Works in F1” és a „Who Works in Motorsports” olyan egyedi kiadványok, amelyek nagy segítséget jelentenek abban, ha valaki szeretné elérni a Forma-1-es vagy autósportban résztvevő csapatokat, személyeket, versenyzőket. Több mint 5000 személy és 700 vállalkozás szerepel benne, természetesen elérhetőségekkel együtt.

A Who Works sorozat már több mint 30 éve nyújt segítséget abban, hogy a Forma-1 és a motorsportok kulisszái többé ne legyenek elérhetetlenek. 

A DTM, a Formula-E, a Forma-1, a Forma-2, az IndyCar, a NASCAR, a Supercars, az IMSA, a WEC, a WRC és a WTCC sorozatok versenyzői, csapatai, autói, motorjai, csapatfőnökei, vezető beosztású emberei, mérnökök, marketing- és kommunikációs vezetők, szponzorok, kulcsfontosságú támogatók, újságírók, fotósok, tévések és rádiósok, pályák, promóterek, szervezők mind-mind szerepelnek benne. 

Aki szeretné megvásárolni a könyveket, háromféle formátumban teheti azt meg: nyomtatott könyvként, e-bookként vagy mobil applikációként. Az elérhetőségek között szerepelnek a weboldalak, e-mail címek, esetenként telefonszámok, weboldalak, Twitter, illetve Facebook oldalak.

A „Who Works in F1” és „Who Works in Motorsports” sorozatoknak nincs konkurenciája a piacon: a szerkesztők szorosan együtt dolgoznak a csapatokkal, szponzorokkal, támogatókkal, pályákkal és a médiával is, és mindig az aktuális, valódi adatokat tartalmazzák. 

HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!