Értsd is, amit hallasz és látsz! — Forma-1 A-tól Z-ig (x) - F1VILÁG.HU

Értsd is, amit hallasz és látsz! — Forma-1 A-tól Z-ig (x)

Újabb könyvet jelentetett meg nemrég a hazai Forma-1-es közvetítések megkerülhetetlen alakja, Wéber Gábor — ezúttal pedig egy olyasvalamit foghatunk a kezünkbe, melynek elolvasása nem egy long-run lesz, mégis magabiztosabban lavírozhatunk majd a száguldó cirkusz útvesztői között, hiszen nem fogunk zavarba jönni, ha a lift-and-coast, a drag, vagy éppen a skid block kifejezéseket halljuk vagy olvassuk.

A hardcore F1-fanok számára persze a szakzsargon által használt kifejezések jó része nem ismeretlen, mégis akadnak olyanok, melyeknek mostanáig nem is volt magyar megfelelője. Wéber Gábor október végén megjelent könyve „A-tól Z-ig rendszerezi a Forma-1 és az autósport jelenlegi alapszókincsét”.

A könyvben nagyjából 2000 szó és kifejezés található, melyeket mindenki használ, aki az autóversenyzés világában él és mozog. A szómagyarázatok mellett pedig rengeteg fotóval is találkozhatunk, ezek nagy részét az a Tóth Zsombor készítette, kinek alkotásaival rendszeresen találkozhatnak a rajongók az F1Világ oldalain is.

Ha egy kicsit elveszettnek érzed magad a világ legkomplexebb sportágával kapcsolatban, vagy egész egyszerűen bővítenéd a tudásodat a metrón vagy a buszon ülve, Wéber Gábor legújabb könyve tökéletes választás lehet számodra!

A könyv elérhető a könyvesboltokban, és a szerző weboldalán keresztül is meg tudod rendelni — a készlet erejéig dedikált példány áll rendelkezésre! Sőt, lehetőség van arra is, hogy az új könyvet csomagban vásárold meg, méghozzá jelentős kedvezménnyel!

Ha pedig az F1Világgal tartasz, és részt veszel hamarosan induló nyereményjátékainkban, a Tiéd is lehet egy dedikált példány Wéber Gábor legújabb könyvéből!

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

forma-1 rajt 2024

MEGJELENT!

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!