Eifel Nagydíj
P-20170324-00323_HiRes_JPEG_24bit_RGB
Carlos Sainz, Toro Rosso 2017/AustralianGP
Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: whatsapp
WhatsApp

F1-es szezonelőzetes film – 2017

Idén még nagyobb várakozással tekintenek a Forma-1-es szezonra a királykategória rajongói, mint általában, a technikai szabályok változásai ugyanis rengeteg kérdést vetnek fel.Idén még nagyobb várakozással tekintenek a Forma-1-es szezonra a királykategória rajongói, mint általában, a technikai szabályok változásai ugyanis rengeteg kérdést vetnek fel – úgy a versenyzés milyenségére, mint az erőviszonyokra vonatkozóan.

Sokat már nem kell várnunk, a március 26-i hétvégén ugyanis végre kezdetét veszi a 2017-es Forma-1-es világbajnoki sorozat, melynek legfontosabb eseményeiről, illetve híreiről az F1Világ.hu-n is beszámolunk.

Mivel már csak párat kell aludni, úgy gondoltuk, egy szezonelőzetes kisfilmmel vezetjük fel az előttünk álló idényt – megszólaltatjuk a főszereplőket, megmutatjuk a változásokat, és kiemeljük a legfontosabb időpontokat – melyekre egy F1-rajongónak azért érdemes odafigyelnie!

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!