2024.04.07., vasárnap, 18:00 - F1VILÁG.HU

Day: április 7, 2024

Sainz: A jobb autó miatt jobbak a stratégiáink is

Carlos Sainz szerint a vasárnapi Japán Nagydíjon nyújtott teljesítményük is jól mutatja, mennyivel jobb autóval rendelkeznek idén, mint 2023-ban. A spanyol pilóta szerint ennek köszönhető az is, hogy stratégiai fronton jobbnak tűnik az olasz istálló.

Wolff: A dobogóért is harcban lehettünk volna

A Mercedes csapatfőnöke szerint Hamilton és Russell akár dobogós helyezésért is harcolhatott volna Japánban, ha az első etapjuk nem sikerül olyan katasztrofálisan.

Hamilton megint szenvedett a Mercedes autójával

A 9. helyen leintett Lewis Hamilton szerint nagyon rossz kezelhetősége volt a Mercedesnek a Japán Nagydíjon, ezért is adta át a pozícióját csapattársának.

Alonso: A tempó hiányzik, de felülteljesítettünk Japánban

Fernando Alonso szerint kétségkívül felülteljesítettek a Forma-1-es Japán Nagydíjon ezen a hétvégén, az Aston Martin autójának tempója alapján ugyanis jelenleg egyértelmű, hogy nemcsak a Red Bull-lal és a Ferrarival, de a McLarennel és a Mercedesszel szemben is lemaradásban vannak.

Elszállt Leclerc egyik erőssége, és ő maga sem érti

Nagyszerű versenyt futott vasárnap, Japánban, és végül a 4. helyen intette le a kockás zászló Charles Leclerc-t — a gyenge időmérő azonban jócskán megpecsételte a monacói versenyző sorsát. A Ferrari pilótája azt mondja, egy ideje eltűnt az egyik erőssége, így most arra fókuszál, hogy javulni tudjanak a soron következő verseny előtt.

HIRDETÉS

Válassz egy dátumot!

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!