2024.04.08., hétfő, 20:00 - F1VILÁG.HU

Day: április 8, 2024

Alonso: Miért mennék a Mercedeshez? Hátul vannak!

Alaposan odaszúrt a Mercedes Forma-1-es csapatának Fernando Alonso, amikor arról kérdezték, van-e esély arra, hogy 2025-től Lewis Hamilton utódjaként folytatja a német csapatnál.

A Ferrari-főnök biztos benne, Leclerc össze fogja kapni magát

Nem tudott jó formában teljesíteni a japán időmérőn, ez pedig a versenyeredményére is komoly hatással volt Charles Leclerc-nek — a monacói azt mondja, muszáj lesz kideríteniük, hogyan tudnának fejlődni, főnöke, Fred Vasseur pedig biztos benne, az ifjú versenyző össze fogja kapni magát.

Alonso: Még a végén kizárnak az egész bajnokságból!

Poénkodva szúrt oda a Nemzetközi Automobil Szövetségnek (FIA) a vasárnapi Japán Nagydíj után a kétszeres világbajnok Fernando Alonso — a spanyol taktikus versenyzést mutatott be Szuzukában, végül egy 6. hely lett a jutalma.

Red Bull: Vettel és Albon sem opció számunkra

Nem szerepel a Red Bull lehetőségei között, hogy 2025-ben Alex Albon veszi majd át Serigo Perez helyét — erre utalt legutóbbi nyilatkozatában az energiaital-gyártó motorsport-tanácsadója, Dr. Helmut Marko, aki kizárta annak lehetőségét is, hogy Sebastian Vettel velük tér vissza a Forma-1-be.

Sainz a verseny egy pontján azt hitte, nem lesz esélye a dobogóra

A Ferrari versenyzője, Carlos Sainz elárulta, a vasárnapi Japán Nagydíj egy pontján azt hitte, végül nem lesz esélye felállni a dobogóra. A spanyol pilóta szerint Szuzukában bebizonyosodott, milyen nagy fejlődést értek el az elmúlt fél évben.

HIRDETÉS

Válassz egy dátumot!

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!