2024.04.10., szerda, 20:00 - F1VILÁG.HU

Day: április 10, 2024

Aston Martin: Nincs B-terv, azt akarjuk, hogy maradjon Alonso

Nincs B-terve az Aston Martin csapatának arra az esetre, ha Fernando Alonso az idei szezon végén úgy döntene, nem hosszabbítja meg szerződését a csapattal — erről az istálló nagyköveteként tevékenykedő Pedro de la Rosa beszélt.

A kiábrándító szereplés miatt eladósorba kerülhet az Alpine F1-es csapata

Az Alpine Forma-1-es csapatának kiábrándító idénykezdete után megindultak a spekulációk azzal kapcsolatban, hogy a Renault hamarosan eladhatja az istállót. Az elmúlt hetek információ alapján viszont az eladás egyik feltétele az lenne, hogy az új tulajdonos továbbra is a Renault V6-os erőforrásait használja.

A Mercedes leszögezte, nem fogja bedobni a törölközőt

2022-ben vezették be a Forma-1-ben jelenleg is érvényes technikai szabályokat, ezt tehát azt jelenti, hogy az idei a harmadik szezon, amikor is ezen generációs versenyautókkal kell boldogulniuk a csapatoknak. A Mercedes viszont továbbra sem tudja elkapni a fonalat, Toto Wolff csapatfőnök ugyanakkor leszögezte, nem fogják bedobni a törölközőt!

Komatsu élvezi a munkát a Haas csapatfőnökeként

Januárban lett a Haas csapatfőnöke Ayao Komatsu, a japán szakember pedig igencsak élvezi a munkát új pozíciójában. Ez jobbára annak köszönhető, hogy tehetséges szakemberekkel dolgozhat együtt.

Verstappen a kínai sprinthétvégéről: Nagyon okos dolog, mondhatom…

A 2024-es Forma-1-es idény első sprintfutamos hétvégéjét rendezik majd Kínában, Max Verstappen viszont úgy gondolja, nem volt túl okos a száguldó cirkusz és a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) részéről, hogy épp Sanghajban jut majd kevesebb gyakorlás a mezőnynek.

Ricciardo már Kínára összpontosít

Kiábrándító véget ért a 2024-es szezon negyedik versenye, a Japán Nagydíj Daniel Ricciardo számára: az ausztrál versenyző már a nyitókörben kiesett, elmondása szerint azonban arra fókuszál, hogy jövő hétvégén, Kínában visszavágjon.

F1-es versenyt rendezne Dél-Korea harmadik legnagyobb városa

Akár már néhány év múlva újra Forma-1-es versenyt rendezhetnek Dél-Koreában, mégpedig Incshon városában. A polgármester a hírek szerint nemrégiben már fel is vette a kapcsolatot a száguldó cirkusz első emberével, Stefano Domenicalival.

HIRDETÉS

Válassz egy dátumot!

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!