2024.04.17., szerda, 18:30 - F1VILÁG.HU

Day: április 17, 2024

Kiderült, mivel elégedettek eddig igazán az Aston Martinnál

Noha az Aston Martin csapata jelenleg csak az ötödik erőnek számít a Forma-1-ben, a versenyzők, Fernando Alonso és Lance Stroll igazán elégedettek azzal, ahogy a brit istálló dolgozik a versenyhétvégéken — a csapat teljesítményigazgatója, Tom McCullough szerint valóban nincs okuk a panaszra, hiszen a kerékcserék és a stratégiák terén is erős teljesítményt nyújtottak eddig.

Schumacher az IndyCarban köthet ki 2025-ben

Médiajelentések szerint akár az IndyCar-sorozatban is folytathatja a versenyzést 2025-ben a Forma-1-ben korábban két szezont lehúzó Mick Schumacher.

A Honda már 2026-ban bajnok lenne Alonsóékkal

Ambíciózus célokat tűzött ki maga elé a Forma-1-be 2026-tól ismét aktívan tevékenykedő Honda: a japán gyártó az Aston Martinnal lép szövetségre, és rögtön a világbajnoki címért akar harcolni.

Komoly erőpróba vár az F1-es autókra is Kínában

Az Aston Martin Forma-1-es csapatának teljesítményigazgatója, Tom McCullough elárulta, pontosan milyen kihívásokkal is kell majd megküzdeniük a 2024-es szezon első sprinthétvégéjén, Kínában.

Aston Martin: Alonso pótolhatatlan érték számunkra

„Pótolhatatlan” értéket képvisel Fernando Alonso az Aston Martin Forma-1-es csapata számára — mondja a brit istálló teljesítményigazgatója, Tom McCullough, aki természetesen nagyon örül annak, hogy a kétszeres világbajnok jó darabig náluk folytatja még a versenyzést.

HIRDETÉS

Válassz egy dátumot!

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!