2024.04.18., csütörtök, 21:00 - F1VILÁG.HU

Day: április 18, 2024

Kínai Nagydíj: A pénteki események percről percre

A 2024-es Forma-1-es idény ötödik versenyhétvégéjét rendezik Sanghajban — ezúttal ráadásul a sprintfutamos formátumnak megfelelően. A pénteki napnak már komoly tétje lesz, ne maradj le, kövesd velünk az eseményeket.

Az F1-es Kínai Nagydíj TV-közvetítései

Öt év után először vendégeskedik Kínában a Forma-1 mezőnye, a száguldó cirkusz csapatait és versenyzőit pedig rengeteg kihívás várja Sanghajban, ahol az évad első sprintfutamos hétvégéjét rendezik meg.

Alonso: Meg akartam bizonyosodni az Aston Martin céljairól

A következő két évben még biztosan tagja lesz a Forma-1-es mezőnynek Fernando Alonso, a spanyol ugyanis nemrégiben szerződést hosszabbított az Aston Martin csapatával. A Kínai Nagydíj helyszínén, Sanghajban a kétszeres világbajnok részletesen beszélt döntésének okairól.

Norris: Nyerhet idén versenyeket a McLaren, ha…

Képes lehet versenyeket nyerni 2024-ben a McLaren Forma-1-es csapata, ehhez azonban Lando Norris szerint mindenképpen az kell, hogy a brit istálló ütőképes fejlesztésekkel álljon elő az évad során.

Sainz: A legjobb opcióim még nyitottak 2025-re

Nincs még döntés arról, hol folytatja Forma-1-es pályafutását 2025-ben Carlos Sainz, noha az elmúlt napokban arról lehetett hallani, jó eséllyel a spanyol versenyző veheti majd át Lewis Hamilton helyét a Mercedesnél.

Marko nem zárja ki, hogy Lawsont ültetik Ricciardo helyére

Bár maga az érintett nem aggódik, Daniel Ricciardo egyáltalán nem érezheti biztonságban magát — erre utalt a minap egy interjúban dr. Helmut Marko, a Red Bull motorsport-tanácsadója, aki nincs megelégedve a rutinos pilóta teljesítményével.

HIRDETÉS

Válassz egy dátumot!

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!