június 2024 - F1VILÁG.HU

Month: június 2024

Sainz: Szép jutalom a dobogó a nehéz hétvége után

Profitálni tudott Max Verstappen és Lando Norris spielbergi balesetéből Carlos Sainz, aki a vasárnapi Osztrák Nagydíjat végül a 3. helyen fejezte be, így a dobogó legalsó fokára állhatott fel.

Így áll az F1-es tabella az Osztrák Nagydíj után

Óriási eséllyel pályázott a győzelemre, a hajrában bekövetkezett baleset miatt viszont csak az 5. helyen ért célba a vasárnapi Osztrák Nagydíjon Max Verstappen — a holland ennek ellenére növelni tudta előnyét az összetettben, hiszen legfőbb bajnoki riválisa az a Lando Norris, akivel összeütközött, és aki nem tudott célba érni Spielbergben.

Alonso: Nem a büntetés miatt úszott el a pontszerzés…

Nem volt meg a tempója az Aston Martinnak ahhoz, hogy Fernando Alonso pontot szerezzen az Osztrák Nagydíjon, a Zhou Guanyuval történt ütközés így alapvetően nem változtatott a spielbergi verseny végeredményén.

Verstappen: Beszélek majd Norrisszal, ha lecsillapodtak a kedélyek

Ha lecsillapodtak a kedélyek, mindenképpen beszélni fog Lando Norrisszal a vasárnapi Osztrák Nagydíjon történtekről Max Verstappen. A holland pilóta szerint ellenfele nagyon bátor bevetődésekkel próbált operálni a spielbergi versenyen.

Norris: Nem erre számítottam Verstappentől!

Norris és Verstappen a győzelemért csatázott a Red Bull Ringen, amikor a két pilóta a 64. körben összeütközött — Verstappen az 5. helyre csúszott vissza,

HIRDETÉS

Válassz egy dátumot!

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!