2024.06.07., péntek, 23:59 - F1VILÁG.HU

Day: június 7, 2024

Alonso az élen, komoly technikai gondok Verstappennél

Az Aston Martin versenyzője, Fernando Alonso végzett az élen a Forma-1-es Kanadai Nagydíj félig-meddig esős második szabadedzésén, megelőzve George Russellt, valamint Lance Strollt. A Red Bull világbajnok versenyzője, Max Verstappen komoly technikai gondokkal küszködött.

Norris az élen az esős montreali nyitóedzésen

A McLaren versenyzője, Lando Norris volt a leggyorsabb a Forma-1-es Kanadai Nagydíj esős nyitóedzésén. A brit pilóta az utolsó pillanatban ugrott az élre, megelőzve a Ferrari párosát.

Tsunoda nagyobb elköteleződést vár a Red Bulltól

Nagyobb elköteleződést vár a Red Bull részéről Yuki Tsunoda azt követően, hogy az osztrákok bejelentették, 2025-ben és 2026-ban is Sergio Perez lesz Max Verstappen csapattársa.

Norris: A Ferrari a favorit Kanadában

A McLaren brit versenyzője, Lando Norris úgy látja, a hétvégi Kanadai Nagydíjon a Ferrari a favorit, noha szoros küzdelmek jósol a három topcsapat között.

Verstappen: Nehéz volt Monaco, de ettől még gyors autónk van!

Bár egyértelműen vannak gyengeségei a Red Bull versenyautójának, Max Verstappen szerint az RB20-as továbbra is ütőképes lesz a Forma-1-ben. A holland pilóta azt mondja, Kanadában nemcsak a pályával, de az időjárással is meg kell küzdeniük.

HIRDETÉS

Válassz egy dátumot!

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!