2024.06.08., szombat, 23:44 - F1VILÁG.HU

Day: június 8, 2024

Verstappen „elfogadja” a 2. rajthelyet

Nehezen indult a Forma-1-es Kanadai Nagydíj hétvégéje Max Verstappen számára, a holland pilóta így „elfogadja” azt a 2. rajthelyet, amit a szombati időmérő edzésen elért.

Russell győzni akar a pole-ból indulva

Forma-1-es pályafutása második rajtelsőségét szerezte a Kanadai Nagydíj szombati időmérő edzésén George Russell, a brit pedig azt reméli, vasárnap lesz esélye a győzelemért harcolni.

Russell a pole-ban Kanadában, ezredre azonos kört futott Verstappennel!

George Russell szerezte meg a rajtelsőséget a Forma-1-es Kanadai Nagydíj időmérő edzésén, miután ezredre azonos köridőt ért el a kvalifikáció utolsó szakaszában, mint a világbajnoki éllovas Max Verstappen. A második sorból a McLarenek indulnak, a Ferrarik csúnyán leszerepeltek Montrealban.

Hivatalos: Tsunoda az RB F1-es csapatánál marad 2025-ben

Yuki Tsunoda 2025-ben is a Visa CashApp RB csapatánál folytatja Forma-1-es pályafutását, miután az energiaital-gyárosok kiscsapata élt opciós jogával, és meghosszabbította a japán pilóta szerződését.

Marko bizakodó Verstappen motorgondjai ellenére

Komoly technikai probléma hátráltatta a Kanadai Nagydíj pénteki edzésnapján Max Verstappen, a Red Bull tanácsadója, dr. Helmut Marko ugyanakkor elárulta, nem egy újonnan beszerelt komponenssel akadt probléma.

HIRDETÉS

Válassz egy dátumot!

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!