2024.06.29., szombat, 22:24 - F1VILÁG.HU

Day: június 29, 2024

Íme az FIA döntése a McLaren óvásáról

Megszületett a döntés a McLaren óvásával kapcsolatban: az FIA (Nemzetközi Automobil Szövetség) elutasította a csapat fellebbezését az Osztrák Nagydíj időmérőjének eredményével kapcsolatban. 

A McLaren megóvta az osztrák időmérő eredményét!

Óvást nyújtott be a Forma-1-es Osztrák Nagydíj időmérőjének végeredménye ellen a McLaren csapata — erősítette meg a száguldó cirkusz irányító szervezete, a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA).

Horner sem érti Perez küszködését

A Red Bull Forma-1-es csapatfőnöke Sergio Perez és Max Verstappen időmérő edzését is értékelte az Osztrák Nagydíjon.

Leclerc az F1Világnak: Ha nem hibázok, a top 3-ban lehetnék!

Önostorozásba kezdett az F1VILÁG.HU-nak adott interjújában a Forma-1-es Osztrák Nagydíj szombati időmérőjét követően Charles Leclerc, a monacói pilóta ugyanis úgy érzi, a top 3-ban végezhetett volna, ha nem hibázik utolsó időmérős körében.

Russell: Remélem, nem kell sokat küzdenem vasárnap

George Russell, a Mercedes versenyzője nagyon örül, hogy a 3. helyről indulhat az F1-es Osztrák Nagydíj futamán, és úgy gondolja, vasárnap is ezt a pozíciót kell célul kitűznie. 

Piastri: El is hagytam a pályát, meg nem is?

Csalódottan nyilatkozott az Osztrák Nagydíj időmérőjét követően Oscar Piastri, a McLaren F1-es versenyzője, miután pályaelhagyás miatt törölték leggyorsabb köridejét, így a 3. helyett csak a 7. helyről indulhat a vasárnapi versenyen. 

Norris: Versenytávon jobbak lehetünk

Az Osztrák Nagydíj pénteki időmérőjét követően a szombatin sem sikerült legyőznie Max Verstappent Lando Norrisnak, de a brit pilóta abban bízik, a csapata versenytávon erősebb lehet a Red Bullnál.

HIRDETÉS

Válassz egy dátumot!

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!