2024.09.05., csütörtök, 20:00 - F1VILÁG.HU

Day: szeptember 5, 2024

Vasseur: Nem bízhatjuk el magunkat a monzai győzelem után!

A Ferrari csapatfőnöke, Fred Vasseur óvatosságra intett a múlt hétvégi Olasz Nagydíj után, ahol Charles Leclerc révén az olasz istálló fantasztikus győzelmet aratott. Vasseur hangsúlyozta, hogy bár érzelmileg rendkívül fontos volt a monzai diadal, a csapat nem engedheti meg magának, hogy ebből túlzott következtetéseket vonjon le, hiszen még hosszú út áll előttük a szezon végéig.

Loic Serra lesz a Ferrari új technikai igazgatója

Loic Serra lesz a Ferrari Forma-1-es csapatának kasztniért felelős technikai igazgatója – erősítette meg az olasz istálló csütörtökön, hivatalos közleményben.

9 milliárdos fizetést kaphat Newey az Aston Martinnál

Brit médiajelentések szerint éves szinten 26 millió dollárt, azaz átszámítva bő 9 milliárd forintot keres majd az Aston Martin Forma-1-es csapatánál Adrian Newey. A tervezőzseni szerződtetését várhatóan jövő hét elején jelentik be.

Mercedes: Az új fejlesztések növelték a leszorítóerőt, de még sok a kérdőjel

A Mercedes Forma-1-es csapatának mérnökigazgatója, Andrew Shovlin elárulta, hogy a legutóbbi fejlesztéseik révén sikerült növelni a W15-ös autó leszorítóerejét, ám a különböző pályák eltérő karakterisztikája miatt egyelőre nehéz pontosan kiértékelni az új csomag teljesítményét. Az újításokat először a Holland Nagydíjon próbálták ki éles körülmények között.

Gasly mélyrepülése Monzában: „Nagyon csalódott vagyok, ennél sokkal többet vártunk”

Pierre Gasly, az Alpine Forma-1-es versenyzője számára nem úgy alakult a hétvégi Olasz Nagydíj, ahogy azt remélte. A francia pilóta a 15. helyen ért célba Monzában, miután egész hétvégén komoly fékproblémákkal küszködött, és autója teljesítménye sem volt megfelelő a tempós olasz pályán. Gasly csalódottságának adott hangot, hiszen egy héttel korábban, egy teljesen eltérő pályán, még jó tempót tudtak diktálni.

HIRDETÉS

Válassz egy dátumot!

2024. szeptember
h K s c p s v
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!