Ennyit fizet a fogadóiroda Ferrari-pole esetén a Japán Nagydíjon (x) - F1VILÁG.HU

Ennyit fizet a fogadóiroda Ferrari-pole esetén a Japán Nagydíjon (x)

HIRDETÉS
A fogadóiroda szerint egyértelműen Max Verstappen a legesélyesebb a rajtelsőségre a Forma-1-es Japán Nagydíjon, az időjárás azonban izgalmas fordulatokat tartogathat. Tedd meg a téteket, és tedd izgalmasabbá a szuzukai küzdelmeket!

Verstappen jó formában kezdte a japán versenyhétvégét, hiszen a leggyorsabb kört futotta meg a pénteki nyitóedzésen. Nem véletlen, hogy a holland teljesítményét látva a TippmixPro bukmékerei szerint is ő a legesélyesebb a pole-ra: a holland rajtelsősége esetén 1,3-szeres pénzt fizet a fogadóiroda.

A fogadóiroda szorzói alapján Verstappen mellett a Ferrari pilóták a legesélyesebbek: Charles Leclerc neve mellett 6,75-szoros szorzó, míg Carlos Sainz neve mellett jelenleg 7-szeres szorzó szerepel.

A TippmixPro Lewis Hamilton pole-ja esetén 50-szeres, Fernando Alonso időmérős diadala esetén 90-szeres pénzt fizet!

De nemcsak az időmérő legjobbjára lehet fogadni, meg lehet tippelni a top 3-ban végzők névsorát, valamint azt is, hogyan alakulnak a házon belüli küzdelmek az egyes csapatoknál. Az alábbi bannerre kattintva regisztrálj vagy lépj be a TippmixPro rendszerébe, tedd meg a téteket, és tedd izgalmasabbá a Forma-1-es Japán Nagydíj küzdelmeit! És ne feledd: maradjon játék!

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!