60-szoros pénzt hozhat a konyhára Alonso vagy Hamilton győzelme! (x) - F1VILÁG.HU

60-szoros pénzt hozhat a konyhára Alonso vagy Hamilton győzelme! (x)

HIRDETÉS
Az időmérő eredménye alapján egyértelműen a Red Bull versenyzői a legesélyesebbek a Forma-1-es Japán Nagydíj vasárnapi versenyén — de vajon mit mondanak a fogadóirodák?

Max Verstappen győzelme esetén — nem meglepő módon — nem lehet sokat kasszírozni,  a 2. helyről startoló Sergio Perez futamgyőzelme viszont már hétszeres szorzót ért a TippmixPro rendszerében. Lando Norris győzelme esetén 17-szeres, míg Carlos Sainz győzelme esetén 21-szeres az odds.

Bár a verseny meglehetősen simának tűnhet a Red Bull szempontjából, a meteorológusok szerint nem kizárt, hogy eső áztatja majd a szuzukai pályát a futam idején — ez pedig azt eredményezheti, hogy olyan pilóták is esélyessé válnak, akiknek alapesetben nem lenne sanszuk a győzelemre.

Érdemes megemlíteni, hogy az 5. helyről rajtoló Fernando Alonso győzelme esetén 60-szoros pénzt fizet ki a fogadóiroda, akárcsak Lewis Hamilton diadala esetén. De természetesen nemcsak a győztesre lehet fogadni: tippelni lehet a top 10-ben végzőkre, a kiesőkre, sőt, akár a csapatokon belüli párharcokra is.

Ha kedvet kaptál, és egy kicsit izgalmasabbá tennéd az F1-es küzdelmeket, kattints az alábbi bannerre, navigálj át a TippmixPro weboldalára, regisztrálj vagy jelentkezz be, és tedd meg a téteket!

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!