Magyar Nagydíj: A pénteki események percről percre - F1VILÁG.HU

Magyar Nagydíj: A pénteki események percről percre

HIRDETÉS
A 39. Magyar Nagydíjjal folytatódik ezen a hétvégén a Forma-1-es világbajnokság — tarts az F1VILÁG.HU-val, és semmi fontosról nem maradsz le!

A száguldó cirkusz mezőnyét nyári kánikula fogadta a mogyoródi dombok között, pénteken pedig a szabadedzésekkel vesz majd kezdetét a 39. F1-es Magyar Nagydíj programja.

Miután a legutóbbi két versenyen a Mercedes diadalmaskodott, óriási kérdés, hogy a német istálló ezúttal is képes lesz-e a győzelemért harcolni a Red Bull, illetve az ugyancsak kiváló formát mutató McLaren ellen. A győzelemért folyó küzdelmekbe ráadásul a Ferrari is szeretne beleszólni a Hungaroringen.

A Magyar Nagydíjra a Red Bull és az Aston Martin is komolyabb fejlesztésekkel érkezett, a pénteki edzésnap így jobbára ezek kiértékelésével telik majd számukra. Az F1-es program 13 óra 30 perckor kezdődik az első szabadedzéssel, a második gyakorlást pedig 17 órától rendezik.

Az F1VILÁG.HU csapata ezúttal is a helyszínről, egyenesen a Hungaroringről számolt be a Magyar Nagydíj eseményeiről, így érdemes velünk tartani egész hétvégén!

    Megosztás

    Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

    A legfrissebbek

    Kövess minket a Facebookon is!

    Kövess minket a Facebookon is!