Verstappen a győzelmi esélyekről: Nem akarok hamis reményeket kelteni... - F1VILÁG.HU

Verstappen a győzelmi esélyekről: Nem akarok hamis reményeket kelteni…

HIRDETÉS
A Red Bull ifjú versenyzője, Max Verstappen elismerte, fogalma sincs, hogyan győzze le a McLareneket a mai Forma-1-es Magyar Nagydíjon.

A holland pilóta csak a 3. helyről kezdheti meg a vasárnapi versenyt, miután az időmérőn Lando Norrisszal és Oscar Piastrival szemben is alulmaradt. Tény, a McLarenek igencsak meggyőző teljesítménnyel rukkoltak elő eddig a Hungaroringen, Verstappen pedig nem feltétlenül érzi az erőt a Red Bullban.

A háromszoros világbajnok a média, köztük az F1VILÁG.HU képviselőinek nyilatkozva a kvalifikáció után elárulta, egyelőre nem tudja, hogyan győzhetné le Norrisékat ma.

„Nem tudom jelenleg” — mondta a háromszoros világbajnok. „De mit tehetek? A tőlünk telhető legjobbat próbáljuk nyújtani. Próbálunk jó, stabil egyensúlyt találni az autóval. És remélem, hogy sikerül, és követni tudom őket. De nem tudom.”

„A hosszú etapjaim rendben voltak, de nem volt semmi semmi fantasztikus vagy különleges. Szerintem jobb reálisan látni a helyzetet, mint itt ülni és hamis reményeket kelteni. De majd meglátjuk.”

Verstappent az időmérőn megkérdezték arról is, a Q3 végén, a piros zászlós megszakításkor miért szállt ki autójából, és miért nem ment ki újra a pályára.

„Nem akartam már vezetni” — mondta. „Nem maradtak gumijaim, csak használtak voltak, szóval amúgy sem javítottam volna. Nem volt értelme ott várakoznom a bokszutcában.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!