Átszerződik a Red Bullhoz? Piastri reagált a hírekre! - F1VILÁG.HU

Átszerződik a Red Bullhoz? Piastri reagált a hírekre!

HIRDETÉS
Oscar Piastri, a McLaren fiatal tehetsége reagált azokra a pletykákra, amelyek szerint a jövőben a Red Bull versenyzője lehet. Az ausztrál pilótát az egykori Forma-1-es versenyző, Mark Webber menedzseli, aki 2007 és 2013 között maga is a Red Bull színeiben versenyzett.

A Red Bull tanácsadója, Helmut Marko nemrégiben kijelentette, hogy Webber „intenzíven keresi a beszélgetési lehetőségeket”, amikor arról kérdezték, hogy a csapat valóban Piastrit szemelte-e ki a jövőre. Az ausztrál versenyző azonban határozottan cáfolta, hogy érdeklődne a Red Bullhoz való átigazolás iránt, és kifejezte elégedettségét a McLaren csapatával kapcsolatban.

„Határozottan nem” – válaszolta Piastri, amikor Mexikóban arról kérdezték, van-e esély a Red Bullhoz való átszerződésre. „Nagyon elégedett vagyok ott, ahol vagyok. Szerződésem van még a következő két évre, és egyáltalán nem keresek máshol lehetőséget.”

Az ifjú versenyző aztán hozzátette: „Nem telhet el hét a Forma-1-ben Helmut megjegyzései nélkül”.”

Piastri rövid idő alatt lenyűgöző teljesítményt nyújtott az F1-ben, miután erős bemutatkozó évet zárt 2023-ban. Az ausztrál versenyző idén már futamgyőzelmet is szerzett, és komoly segítséget nyújt a McLarennek abban, hogy 1998 óta először elhódítsák a konstruktőri bajnoki címet.

Amikor arról kérdezték, meglepte-e a Red Bull-lal kapcsolatos spekuláció, Piastri így válaszolt: „Nem igazán. Ez egy kedves bók, azt mondanám. De ismétlem, nagyon elégedett vagyok ott, ahol vagyok. Nekik amúgy is van egy elég nagy utánpótlásprogramjuk, amiből válogathatnak, ha akarnak.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Átszerződik a Red Bullhoz? Piastri reagált a hírekre!
Összehívta a versenyzőket az FIA, változnak a versenyzésre vonatkozó irányelvek!
Fogadj a mexikói időmérő legjobbjára, és zsebeld be az üdvözlőbónuszt! (x)
Antonelli ezúttal nem kockáztatott: „Csak egy tiszta edzést szerettem volna”

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!