Fogadj a mexikói időmérő legjobbjára, és zsebeld be az üdvözlőbónuszt! (x) - F1VILÁG.HU

Fogadj a mexikói időmérő legjobbjára, és zsebeld be az üdvözlőbónuszt! (x)

HIRDETÉS
Ma este az utolsó szabadedzéssel, majd az időmérővel folytatódik a Forma-1-es Mexikói Nagydíj programja. Tedd meg a téteket, és zsebeld be az 5000 forint értékű üdvözlőbónuszt!

Nincs megállás, egy héttel az amerikai versenyt követően a Forma-1 mezőnye már Mexikóvárosban vendégeskedik, ahol a pénteki szabadedzések alapján izgalmas küzdelemre van kilátás.

Miután többeknek nem volt sima napjuk pénteken, az utolsó, 19 óra 30 perckor kezdődő 3. gyakorlásnak is komoly jelentősége lesz, magyar idő szerint 23 órától pedig jön a rajtsorrendről döntő időmérő edzés!

A TippmixPro kínálatában természetesen ezúttal is számos fogadási lehetőség közül választhatsz, így például megtippelheted, ki szerzi majd meg a rajtelsőséget a szombati időmérőn. Jelen cikk megírásakor — tehát az utolsó szabadedzés előtt — Lando Norrist tartják a legesélyesebbnek, ám az ő pole-ja is sokat hozhat a konyhára, hiszen 2,9-szeres szorzó szerepel a neve mellett.

Charles Leclerc pole-ja esetén 4,4-szeres pénzt fizet a fogadóiroda, míg a világbajnoki éllovas Max Verstappen rajtelsősége ötszörös pénzt ér. Érdemes lehet most megtenni a téteket, hiszen az utolsó szabadedzés alapján már tisztább kép rajzolódhat ki az erőviszonyok tekintetében, így a szorzók is alacsonyabbak lesznek.

Apropó utolsó szabadedzés: a TippmixPro rendszerében a harmadik tréning legjobbjaira is fogadhatsz!

És továbbra is remek lehetőséget kínálunk, hiszen az F1VILAG5000 bónuszkóddal való regisztráció esetén 5000 forint értékű befizetést írunk jóvá a számládon! Hogy tetszik? Ha kedved kaptál és izgalmasabbá tennéd az F1-es küzdelmeket, kattints ide vagy az alábbi bannerre, és tedd meg a téteket! És ne feledd: maradjon játék!

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Fogadj a mexikói időmérő legjobbjára, és zsebeld be az üdvözlőbónuszt! (x)
Összehívta a versenyzőket az FIA, változnak a versenyzésre vonatkozó irányelvek!
Antonelli ezúttal nem kockáztatott: „Csak egy tiszta edzést szerettem volna”
Red Bull: Perezen múlik, hogy megtartjuk-e a konstruktőri második helyet
Hornert is lenyűgözte Lawson teljesítménye

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!