A Red Bull-főnök reagált a Perezzel kapcsolatos legújabb pletykára - F1VILÁG.HU

A Red Bull-főnök reagált a Perezzel kapcsolatos legújabb pletykára

HIRDETÉS
A Red Bull motorsport-tanácsadója, Dr. Helmut Marko határozottan cáfolta azokat a sajtóhíreket, melyek szerint 2024-re csökkenthetik Sergio Perez fizetését.

A mexikói versenyző jó formában vágott neki a 2023-as bajnokságnak, az elmúlt hónapokban azonban teljesítménye jócskán elmaradt Max Verstappenétől, és számos hibát is elkövetett. Perez hátránya emiatt 125 pontra nőtt a tabellán, a Belga Nagydíjat követően pedig felröppent a pletyka, miszerint ezen lemaradás lehetővé teszi a Red Bull számára, hogy a következő évben jelentősen csökkentse a rutinos versenyző fizetését.

Helmut Marko viszont badarságnak nevezte ezeket a szóbeszédeket – azt mondja, semmi okuk sincs szankciókkal sújtani Perezt.

„Nem tudom, ez megint honnan jött” – mondta Marko az F1 Insider című lapnak. „Teljesen légből kapott az egész. A szerződések precízen szabályozottak. Nem lesz fizetéscsökkentés.”

„Max a saját ligájában versenyez. Ezért nincs ok azt gondolni, hogy lesznek intézkedések, melyek hatással lesznek Perezre. Továbbra is szerződése van a Red Bull-lal 2024-re.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

A Red Bull-főnök reagált a Perezzel kapcsolatos legújabb pletykára
Leclerc: A végsőkig küzdeni fogunk a bajnoki címért!
Verstappen a Red Bullt kritizálja: Ricciardo szebb búcsút érdemelt volna
Lawson: Távoli cél az, hogy a Red Bull ülésére gondoljak
Marko: Ha Verstappennek nem felel meg az autó, lehet, hogy azt mondja, ‘ennyi volt!’

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!