Alaposan megünnepelte 20. évfordulóját a Red Bull Goodwoodban - F1VILÁG.HU

Alaposan megünnepelte 20. évfordulóját a Red Bull Goodwoodban

HIRDETÉS
Sikerült stílusosan megünnepelnie fennállásának 20. évfordulóját a Red Bull Forma-1-es csapatának Goodwoodban, ahol Christian Horner mellett még az istállótól nemsokára távozó Adrian Newey is autóba ült.

A Red Bull 2005-ben indította el csapatát a Forma-1-ben a Jaguar felvásárlásával, azóta pedig elképesztő sikereket ért el, hiszen mostanáig 7 egyéni és 6 konstruktőri címet jegyez az istálló.

A csapat idén ünnepli fennállásának 20. évfordulóját, a Goodwoodi Sebességfesztivál pedig ennek jegyében telt számukra: amellett, hogy bemutatták az Adrian Newey által megálmodott RB17-es hiperautót, az istálló elmúlt két évtizedének versenyautói és versenyzői is megjelentek az eseményen.

Az RB1-es versenyautóval Christian Klien, az RB6-ossal Mark Webber, az RB7-essel Daniel Ricciardo, az RB8-assal Christian Horner, az RB9-essel David Coulthard, az RB16B-vel Max Verstappen, míg az RB18-assal Sergio Perez száguldozhatott.

A Red Bulltól 2025 első negyedévének végén távozó Adrian Newey eközben Niki Lauda egykori Ferrariját, a 312 T2-es modellt vezethette a fesztiválon.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!