Esős hétvége vár a Forma-1-es mezőnyre Kanadában - F1VILÁG.HU

Esős hétvége vár a Forma-1-es mezőnyre Kanadában

HIRDETÉS
Hűvös, eső időjárás fogadja a meteorológiai előrejelzések szerint a Forma-1 mezőnyét az előttünk álló hétvégén, Kanadában.

Miközben a legutóbbi versenyhelyszínen, Monte-Carlóban kegyesek voltak az égiek a száguldó cirkuszhoz, úgy fest, Montrealban nem lesz egyszerű dolga a mezőnynek: a jelenlegi előrejelzések szerint ugyanis a versenyhétvége mindhárom napján esős körülmények fogadhatják majd a száguldó cirkusz mezőnyét.

Az időjósok szerint pénteken lesz a legmelegebb, ekkor 22℃ lehet a legmagasabb nappali hőmérséklet, ám egész napra záporokat, és változékony szelet jósolnak. A helyzet a folytatásban sem lesz jobb: szombatra és vasárnapra 19℃ körül alakul majd a nappali hőmérséklet, és jelen állás szerint nagy a valószínűsége annak, hogy ugyancsak esőben kell majd körözniük a versenyzőknek.

Hogy pontosan hogyan is alakulnak majd az időjárási viszonyok, arra persze még várnunk kell, de nagyon úgy tűnik, hogy a csapadék igencsak komoly tényező lesz a 2024-es Forma-1-es idény kilencedik versenyhétvégéjén.

A Forma-1-es Kanadai Nagydíj eseményeiről természetesen egész hétvégén beszámolunk majd az F1VILÁG.HU-n.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!