Fogadj az F1-es hétvége legjobbjaira, egyedi regisztrációs bónuszod már vár! (x) - F1VILÁG.HU

Fogadj az F1-es hétvége legjobbjaira, egyedi regisztrációs bónuszod már vár! (x)

HIRDETÉS
Különleges ajánlattal rukkolt elő a Forma-1 szerelmesei számára a TippmixPro és az F1Világ.hu: regisztrálj, lépj be, és akár 30 ezer forint értékű bónusz üti a markod! De siess, az akció csak ezen a héten érvényes!

A Forma-1-es világbajnokság ezen a hétvégén Imolában, egy legendás versenypályán vendégeskedik majd, ahol az idény hetedik versenyhétvégéjét rendezik. Az olasz versenypályán bőven láthattunk már izgalmas versenyeket a múltban, a Miamiban látott események alapján pedig számítani lehet egy igazán izgalmas és érdekes küzdelemre.

A TippmixPro rendszerében természetesen a versenyhétvége minden fontos eredményét megtippelheted, legyen szó az időmérő és a verseny eredményéről, de akár a szabadedzések legjobbjaira is fogadhatsz!

Most pedig egy egészen különleges ajánlatot hoztunk Neked, hiszen a rendszerbe most regisztrálók markát akár 30 ezer forintos bónusz is ütheti!

A bónuszösszeg megszerzéséhez 2024.05.13. 14:00 – 2024.05.19. 23:59 közötti időszakban kell létrehoznod új regisztrációdat, majd ezt követően az első feltöltésed teljesítened. 

Hogyan tudod felhasználni a bónuszodat? 

  1. Az első befizetéskor legelőször használd az F1VILAG30 bónuszkódot, vagy a befizetés oldalon kattints a megfelelő ajándékdoboz ikonra, és utána tölts fel legalább 5.000 Ft-ot, hogy tiéd legyen a 100%-os befizetési bónusz akár 30.000 Ft értékben! 
  2. Sikeres befizetés esetén bónuszod automatikusan a bónuszegyenlegedre kerül. 
  3. Máris használhatod bónuszodat a forgatási feltételek szerint. 

Ahhoz, hogy a bónuszösszeg a nyereményegyenlegedre kerüljön, legalább 25.000 Ft-nak megfelelő értékben kell fogadnod a forgatási feltételeknek megfelelően.  A fogadások minimum odds követelménye 1,4, forgatási követelménye 5x (ötszörös). A forgatási feltételek teljesítése esetén a fennmaradó bónuszösszeg a nyereményegyenlegedre kerül, legfeljebb 300.000 Ft értékben. 

Kedvet kaptál? Kattints az alábbi bannerre, regisztrálj, és zsebeld be az akár 30 ezer forintos bónuszt! És ne feledd: maradjon játék!

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!