Nagy lendülettel érkezik Belgiumba a McLaren F1-es csapata - F1VILÁG.HU

Nagy lendülettel érkezik Belgiumba a McLaren F1-es csapata

HIRDETÉS
A múlt hétvégi kettős győzelem után óriási lendülettel érkezik meg a Belga Nagydíjra a McLaren Forma-1-es csapata. Oscar Piastri és Lando Norris biztosak benne, a wokingi gárda autója a legendás spái versenypályán is ütőképes lesz majd.

A McLaren ellentmondást nem tűrő teljesítménnyel rukkolt elő múlt hétvégén a Hungaroringen, hiszen versenyzői az első sorból rajtolva sima kettős győzelmet szereztek a mogyoródi dombok között. A Forma-1-es bajnokság szünet nélkül dübörög tovább: a száguldó cirkusz mezőnye hétvégén már Belgiumban vendégeskedik.

„Lenyűgöző napokon vagyunk túl, ez volt az első F1-es győzelmem, és szeretnék köszönetet mondani mindenkinek a támogatásért és a kedves üzenetekért” — mondta a Magyar Nagydíjon győztes Oscar Piastri. „Nagyszerű hétvégéje volt az egész csapatnak, most viszont már a nyári szünet előtti utolsó versenyre fókuszálunk.”

„A spa-francorchamps-i pálya a kedvencem, szóval izgatottan térek vissza Belgiumba. Mindig nehéz megjósolni, mit tartogat számunkra ez a hétvége, de erős helyzetben vagyunk, és sikerült ismét rengeteg pontot gyűjtenünk. Nagyszerűen alakult számunkra az évad első fele, szóval magunkkal visszük majd ezt a lendületet a belga hétvégére is, aztán meglátjuk, mire leszünk képesek.”

Lando Norris csapattársához hasonlóan rajong a belga pályáért, és reméli, a McLaren autója Spában is ütőképes lesz.

„Egy újabb különleges helyszín ez számomra, az egyik kedvenc pályám, és tudom, hogy nem én vagyok az egyetlen, aki élvezi, hogy itt vezethet” — mondta a brit. „Kihívást jelent maga a pálya, az időjárás pedig kiszámíthatatlan.”

„El sem hiszem, hogy lassan itt a nyári szünet. A múlt hétvége hihetetlen volt számunkra csapatként. Az autó briliáns volt, és remek helyzetben zárhatjuk a szezon első felét. Izgatottan várom, hogy autóba üljek, és remélhetőleg ismét sok pontot gyűjthetünk a csapatnak.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!