Norris: Sokkal nagyobb pöcsfej is lehetnék, de nem akarok! - F1VILÁG.HU

Norris: Sokkal nagyobb pöcsfej is lehetnék, de nem akarok!

HIRDETÉS
Visszavágott a McLaren versenyzője, Lando Norris azok után, hogy nemrégiben olyan kritikákat fogalmaztak meg vele szemben, melyek szerint egész egyszerűen nem elég rámenős azokban a csatákban, melyek során a győzelemért harcolhat a Forma-1-ben.

Az ifjú pilóta Miamiban első F1-es győzelmét szerezte meg, azóta viszont nem sikerült nyernie — pedig esélye Kanadában, Ausztriában és Nagy-Britanniában is lett volna rá. Vannak, akik szerint Norris egész egyszerűen nem elég rámenős a Red Bull világbajnok pilótája, Max Verstappen ellen — noha Ausztriában a két pilóta össze is ütközött egymással.

Tény, Norris nem éppen „rosszfiúként” tetszeleg az F1-es mezőnyben, inkább jó humoráról és vidámságáról ismert — ez azonban elmondása szerint nem jelenti azt, hogy a pályán nem tesz meg mindent a győzelemért.

„Engem igazán nem érdekel, mit mondanak az emberek. Kedves srác vagyok, és igyekszem minden lehetséges módon tisztelettudó lenni. De ennek abszolút semmi köze ahhoz, ami a pályán történik” — mondta a McLaren versenyzője a Hungaroringen „Akármennyire is szeretnek az emberek saját gondolatokat alkotni és beszélni azokról a dolgokról, amik 10, 15 vagy 20 évvel ezelőtt történtek, az egy teljesen más volt időszak volt, mint most.”

„Ha akarnék, sokkal nagyobb pöcsfej lehetnék, és viselkedhetnék idiótaként, megteremthetem ezt a személyiséget, hogy az emberek így gondoljanak rám — de nincs szükségem rá, nem akarom.”

„Továbbra is szeretek viccelődni, jól érezni magam és nevetni, és nem érdekel, mit mondanak az emberek. Csak élvezem az életemet. Ilyen egyszerű. De amikor felveszem a sisakomat, nem érdekel, mit mondanak az emberek. Megteszem, amit meg kell tennem a győzelemért. Ennyire egyszerű.”

Norris hozzátette, bár az elszalasztott lehetőségek természetesen őt is bosszantják, nagyon motiváltan várja a Forma-1-es bajnokság folytatását — így a hétvégi Magyar Nagydíjat is.

„Pár nehezebb verseny és nem ideális befejezések után vagyunk most. De azt hiszem, a csapat önbizalomszintje valószínűleg magasabb, mint valaha. És egyáltalán nem túlzottan optimista vagy túlontúl magabiztos módon. Olyan sok dolgot jól csinálunk. Az elmúlt két hónapban szinte mi voltunk a legjobban teljesítő csapat. Tudjuk, hogy csak jobbak lehetünk, mert van még min dolgoznunk. És keményen dolgozunk ezeken a dolgokon. Szóval jól érzem magam.

„Vezetési szempontból is talán most érzem azt, kordában tartok mindent. Még hosszú a szezon, és sok minden változhat. De csapat szempontjából és személyes oldalról is örülök, hogy a dolgok jó irányba mennek.”

Hirdetés

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!