Perez a Magyar Nagydíj előtt is a problémák megoldásán dolgozott - F1VILÁG.HU

Perez a Magyar Nagydíj előtt is a problémák megoldásán dolgozott

HIRDETÉS
Jól jött a kéthetes szünet a komoly problémákkal küszködő Sergio Pereznek, a Red Bull versenyzője pedig azt mondja, a silverstone-i hétvégét követően is keményen dolgoztak azon, hogy megoldást találjanak a gondokra.

Perez az elmúlt időszakban igencsak gyenge teljesítményt nyújtott a Red Bullnál, emiatt pedig a hírek szerint ülése is veszélybe került. Úgy tudjuk, ha nem szerepel jól a következő két versenyen, akár már a nyári szünetet követően Liam Lawson vezeti át a helyét.

Perez a Magyar Nagydíjra készülve arról beszélt, az elmúlt másfél hétben igyekezett némi időt eltölteni a családjával, emellett azonban sokat dolgozott a Red Bull-lal azon, hogy javítani tudjanak a jelenlegi formán.

„Jó, hogy volt egy kis időnk a Brit Nagydíj után, néha különösen fontos, hogy el tudjunk távolodni a versenypálya zajától” — mondta a mexikói. „Miközben időt töltöttem a családommal és keményen edzettem, a gyárban is voltam a csapattal, a szimulátorban dolgoztam, és elemeztük, hogyan javíthatnánk a jelenlegi formánkon.”

„Mindig együtt dolgozunk a megoldásokon, és ezt tettük most is: csapatként dolgoztunk, hogy legyőzzük a nehézségeket.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!