Perez: Ez a 7. hely volt a maximum a Hungaroringen - F1VILÁG.HU

Perez: Ez a 7. hely volt a maximum a Hungaroringen

HIRDETÉS
A mezőny második feléből rajtolva a 7. helyen ért célba a vasárnapi Magyar Nagydíjon Sergio Perez, a Red Bull versenyzője pedig azt mondja, ez a legtöbb, amit elérhettek a Hungaroringen.

Perez a szombati időmérőn csúnyán összetörte autóját, így csak a 16. helyről várhatta a piros lámpák kialvását a mogyoródi versenyen. Bár nehezen indult számára a futam, a jó stratégiának és tempónak hála sikerült felkapaszkodnia, és végül szerzett is néhány pontot a Hungaroringen.

„Azt gondolom, ez a 7. hely volt a maximum, amit elérhettünk” — mondta a rutinos versenyző. „Ez egy pozitív jel, a tempó erős volt. George [Russell] megelőzött bennünket, de sikerült megvernünk őt a stratégia és a tempó által. Onnantól kezdve ez volt a maximum, amit elérhettünk. A rajt után be voltunk ragadva a forgalom miatt, nagyon nehéz volt kezelni a dolgokat.”

„Szerintem az autó nem volt 100 százalékos a szombati baleset után. A folytatásban is nyomni fogjuk majd, szerintem el fog jönni a mi időnk. Erősek voltunk pénteken, erősek voltunk vasárnap is. Remélhetőleg lesz egy sima hétvégénk, ahol meg tudjuk mutatni a tempónkat. Ami pozitívum, hogy a sebesség megvan, szóval csak idő kérdése.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!