Perez szerint erős hétvégéje lehet a Red Bullnak Bakuban - F1VILÁG.HU

Perez szerint erős hétvégéje lehet a Red Bullnak Bakuban

HIRDETÉS
Eddigi két győzelmének köszönhetően Sergio Perez számít a bakui pálya legeredményesebb versenyzőjének, a Red Bull pilótája pedig azt reméli, hiába gyengélkednek mostanság, erős teljesítménnyel rukkolhatnak elő Azerbajdzsánban.
SPIELBERG, AUSTRIA - JUNE 27: Sergio Perez of Mexico and Oracle Red Bull Racing looks on in the Paddock during previews ahead of the F1 Grand Prix of Austria at Red Bull Ring on June 27, 2024 in Spielberg, Austria. (Photo by Mark Thompson/Getty Images) // Getty Images / Red Bull Content Pool // SI202406270537 // Usage for editorial use only //

Perez 2021-ben és 2023-ban is győzni tudott az utcai pályán, így természetesen annak reményében érkezett meg Bakuba, hogy idén is jó formában versenyezhet majd. Annyira magabiztos azonban mégsem lehet, hiszen az idei évben meglehetősen gyenge formát mutat, ráadásul az elmúlt időszakban csapata, a Red Bull is sokat küszködik az RB20-as versenyautóval.

A mexikói mégis úgy látja, a Red Bull jelenlegi autójának papíron a bakui és szingapúri pályán fekszenek majd.

„Úgy gondolom, hogy a mostani csomaggal ez a két pálya kellene, hogy a legjobb legyen számunkra. Arra számítok, hogy versenyképesebbek leszünk itt” — mondta Perez csütörtökön.

„Ha sikerül megoldanunk a problémát, akkor újra versenybe szállhatunk, mert ez olyan dolog, ami sok időt hozhat nekünk körönként. Az önbizalmam határozottan megvan itt, de ugyanakkor tudom, hogy amit a múltban tettél, az nem számít.”

„Ez egy teljesen új kihívás, és nagyon remélem, hogy megtalálom a megfelelő egyensúlyt ezen a pályán, mert itt sok önbizalomra van szükség. Ha sikerül ezt megtennem, akkor egy erős hétvége lesz.”

A Forma-1-es Azeri Nagydíj eseményeiről természetesen folyamatosan beszámolunk majd a hétvége folyamán itt, az F1VILÁG.HU-n.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!