Perez tudja, jól kell teljesítenie a „kanadai katasztrófa” után - F1VILÁG.HU

Perez tudja, jól kell teljesítenie a „kanadai katasztrófa” után

HIRDETÉS
Kiábrándítóan szerepelt az elmúlt időszakban a Red Bull rutinos versenyzője, Sergio Perez, a mexikói pedig pontosan tudja, mihamarabb össze kell kapnia magát.
IMOLA, ITALY - MAY 19: Sergio Perez of Mexico and Oracle Red Bull Racing prepares to drive in the garage prior to the F1 Grand Prix of Emilia-Romagna at Autodromo Enzo e Dino Ferrari Circuit on May 19, 2024 in Imola, Italy. (Photo by Mark Thompson/Getty Images) // Getty Images / Red Bull Content Pool // SI202405190291 // Usage for editorial use only //

Hiába hosszabbították meg 1+1 évvel szerződését a Red Bull, úgy tűnik, Perez mostanság nem tud higgadtan versenyezni: Monacóban már a nyitókörben kiesett, míg Kanadában ugyancsak egy baleset miatt nem tudott célba érni, ráadásul az időmérőkön is rendre kiábrándító formát mutat. A Forma-1 mezőnye ezen a hétvégén Spanyolországban vendégeskedik, Perez pedig azt reméli, ezúttal sikerül jó formában teljesítenie.

„Spanyolországba érkezve tudom, hogy sikeres hétvégére van szükségem a kanadai katasztrófa után” — ismerte el a 34 esztendős versenyző. „Néha szükség van egy kis újrakezdésre, és mi ezen dolgoztunk az utolsó verseny óta.”

„Milton Keynesben dolgoztam a csapattal, hogy azonosítsuk, hol és mit tehetünk jobban annak érdekében, hogy a legtöbbet hozzam ki ebből az autóból. Magabiztos vagyok az autóval és azzal a teljesítménnyel kapcsolatban, amit ki tudunk hozni belőle, de ezt Barcelonában jobban kell megmutatnom a pályán.”

„Mindig élvezem a Spanyol Nagydíjat, sokszor olyan, mintha otthon lennék, és mindenki nagyon szívélyesen fogad. Ez egy olyan pálya, amelyet nagyon jól ismerek, és az RB20-asnak gyorsnak kell lennie ezen a típusú pályán, így rajtunk múlik, hogy jól csináljuk a dolgokat, és hozzuk azt az eredményt, amire képesek vagyunk.”

A Forma-1-es Spanyol Nagydíj eseményeiről természetesen folyamatosan beszámolunk majd az F1VILÁG.HU-n.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Perez tudja, jól kell teljesítenie a „kanadai katasztrófa” után
A McLaren nem támogatja a pilótáit a sportszerűtlenségben
FIA: Verstappent figyelmeztetni kellett volna Ausztriában
Így reagált Ricciardo a Perezzel kapcsolatos pletykára
Motorcsere és bokszutcai rajt Pereznél

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!