Piastri biztos benne, Spában is az élen csatázik majd a McLaren - F1VILÁG.HU

Piastri biztos benne, Spában is az élen csatázik majd a McLaren

HIRDETÉS
A McLaren ifjú titánja, Oscar Piastri biztos benne, a hétvégi Belga Nagydíjon is lehetőségük lesz arra, hogy az élen harcoljanak majd.

Az ausztrál versenyző a Hungaroringen pályafutása első Forma-1-es futamgyőzelmét szerezte meg, a Magyar Nagydíjon látottak alapján pedig egyértelműen a McLaren rendelkezik most a legütőképesebb autóval a mezőnyben. A Forma-1-es világbajnokság ezen a hétvégén Belgiumban vendégeskedik, Piastrinak pedig nincs kétsége afelől, Spában is erősek lesznek.

„Szerintem Belgiumban is az élen harcolhatunk” — mondta magabiztosan az ausztrál versenyző. „Úgy gondolom, idén bizonyítottuk, hogy minden pályán, minden körülmény közepette gyorsak tudunk lenni. Mindig ott vagyunk az élen.”

„Spa nem a legjobb vadászterület volt számunkra az elmúlt években, de magabiztos vagyok azt illetően, hogy erősek lehetünk. Egy olyan autónk van, mely nagyon sokoldalúvá vált, szóval nagyon magabiztos vagyok, és szerintem a csapat többi tagjának is annak kell lennie.”

Piastri hozzátette, természetesen nagy megkönnyebbülés számára az, hogy meglett az első F1-es diadal.

„Nagyon kielégítő ez a győzelem. A közelmúltban volt néhány lehetőségünk, amiket elszalasztottunk, de az, hogy végre megszereztem az első győzelmemet, hihetetlen.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!