Red Bull: Amit Perez csinál, az tarthatatlan  - F1VILÁG.HU

Red Bull: Amit Perez csinál, az tarthatatlan 

HIRDETÉS
Egyre nagyobb a nyomás Sergio Perezen, a Red Bull versenyzőjén, akire ismét nehéz verseny vár a Magyar Nagydíjon, miután az időmérőn összetörte autóját. 

Perez a Magyar Nagydíj időmérőjének első szakaszában csapta falhoz a Red Bullt, pedig a mexikói pilóta számára világossá tette az istálló, hogy a nyári szünet előtti két versenyen fog múlni a jövője.

A 34 éves pilóta pénteken úgy gondolta, most formában lehet a hétvégén, hiszen nem akadt különösebb problémája az autóval az első két szabadedzésen, sőt kifejezetten kényelmesen érezte magát benne. 

A szombat azonban mást hozott — Christian Horner, a Red Bull csapatfőnöke reagált a történtekre, és ismét figyelmeztették Perezt. 

„Oké, a pályakörülmények nehézkesek voltak, de a pálya mindenki számára csúszós volt“ — nyilatkozta Horner. „Sajnos tudatában vagyunk annak, hogy Checo az elmúlt hat versenyen csak 15 pontot hozott. Ez fenntarthatatlan. El fognak kapni minket, ha ez nem változik, és ezzel Checo is tisztában van.“

„Nehéz lesz számára a verseny a 16. helyről. De a pontszerzés kell hogy legyen a célunk“ — folytatta. 

„A probléma, hogy a többi csapat pilótái párban elöl vannak. Két McLaren, két Aston van elöl, és a két RB is továbbjutott. Szóval nem engedhetjük meg magunknak, hogy ekkora különbség legyen a két autónk között.“

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!