Red Bull: Azért vagyunk ennyire elöl, mert a többiek nem dolgoztak elég jól - F1VILÁG.HU

Red Bull: Azért vagyunk ennyire elöl, mert a többiek nem dolgoztak elég jól

HIRDETÉS
A Red Bull motorsport-tanácsadója, Dr. Helmut Marko azt mondja, azért vannak jelenleg ilyen nagy előnyben a Forma-1-ben, mert az ellenfelek egész egyszerűen nem végeztek elég jó munkát.

Az osztrákok a szezon eddigi összes versenyét megnyerték, a Red Bull így jelenleg 256 pontos előnnyel vezeti a konstruktőri pontversenyt a Mercedes előtt, míg Max Verstappen 10 győzelemmel a tarsolyában 125 pontos előnyt épített ki saját csapattársával, Sergio Perezzel szemben.

Bár a szezon első szakaszában még Dr. Helmut Marko, a Red Bull tanácsadója kizárta annak lehetőségét, hogy az összes versenyt megnyerhetik idén, most azt mondja, nem is olyan elképzelhetetlen mindez.

„Ha logikusan belegondolunk, nem” – mondta a Motorsport.com azon kérdésére, hogy van-e esélyük erre. „De azt sem gondoltuk, hogy megnyerjük az első 12 versenyt, szóval most azt kell mondanom, ’miért ne?’.”

„Egyáltalán nem számítottam Red Bull-dominanciára. Fejlesztettük a saját autónkat, és őszintén meglepett bennünket, hogy a többiek nem végeztek jó munkát, mivel sem a Mercedes, sem a Ferrari nem tudott előre lépni. És ezért vagyunk most ennyire elöl.”

„Az ellenfelek közti sorrend mögöttünk folyamatosan változik. Egyszer a Ferrari, máskor a McLaren, és van, hogy az Aston Martin, vagy a Mercedes van mögöttünk.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Red Bull: Azért vagyunk ennyire elöl, mert a többiek nem dolgoztak elég jól
Verstappen a Red Bullt kritizálja: Ricciardo szebb búcsút érdemelt volna
Lawson: Távoli cél az, hogy a Red Bull ülésére gondoljak
Marko: Ha Verstappennek nem felel meg az autó, lehet, hogy azt mondja, ‘ennyi volt!’
A Red Bull elismerte, létezik trükkös eszközük, de a szabályszegést tagadja

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!