Rekkenő hőség várható az F1-es Magyar Nagydíj idejére - F1VILÁG.HU

Rekkenő hőség várható az F1-es Magyar Nagydíj idejére

HIRDETÉS
Rekkenő hőség várja a Forma-1-es mezőnyt az előttünk álló hétvégén Mogyoródon, ráadásul a jelenlegi előrejelzések szerint még hűsítő záporokra sem igazán lehet számítani.

Jó ideje kitart már a kánikula hazánkban, némi enyhülésre pedig leghamarabb a jövő héten lehet számítani — mindez pedig azt jelenti, hogy a 39. Forma-1-es Magyar Nagydíjat is nagy forróságban rendezik majd meg a Hungaroringen.

A meteorológiai előrejelzések szerint a versenyhétvége mindhárom napján rekkenő hőség várható: pénteken 33℃ körül alakul a legmagasabb nappali hőmérséklet, és bár szombatra pár fokos enyhülést jósolnak, a hőérzet terén legfeljebb a kissé felhősebb idő könnyítheti meg a helyzetünket.

A legmagasabb hőmérsékletek a verseny napján, vasárnap várhatók, ekkor a legmagasabb nappali hőmérséklet a 35℃-ot is elérheti a Hungaroringen. Eső nem várható a hétvégére, bár nem zárható ki a nyári záporok, zivatarok előfordulása.

A Forma-1-es Magyar Nagydíjra kilátogató rajongók mindenképpen gondoskodjanak vízről, és lehetőség szerint minél többet tartózkodjanak árnyékban. Csütörtök éjfélig III. fokú hőségriasztás van érvényben az egész ország területén.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!