Sajtó: A Williams már idén átvette volna Ocont - F1VILÁG.HU

Sajtó: A Williams már idén átvette volna Ocont

HIRDETÉS
Médiajelentések szerint már idén elvitte volna Esteban Ocont az Alpine csapatától a Williams, a francia istálló azonban akadályt gördített a transzfer elé.

Ocon az idei szezont követően biztosan távozik az Alpine-tól — ezt már hetekkel ezelőtt bejelentették a felek. Azóta azt is tudni lehet, a rutinos pilóta jó eséllyel a Haas csapatához szerződik majd, bár hivatalosan ezt még nem jelentették be, és Ocon több másik ülésre is esélyes lehet.

A Motorsport.com című lap olasz kiadása szerint a Williams is bejelentkezett érte — olyannyira, hogy már idén lecserélték volna rá a csapat amerikai pilótáját, Logan Sargeantet. Ezt állítólag James Vowles, a Williams csapatfőnöke közölte is Oconnal, aki pozitívan reagált a hírre. A lap szerint Ocon a Williams gyárába is ellátogatott, sőt, ott üléspróbán is részt vett.

Az internetes újság szerint viszont az Alpine akadályt gördített a csapatváltás útjába — feltehetően azért is, mert a csapat jelenleg szoros csatát vív a Williamsszel a konstruktőri bajnokságban.

A Forma-1-es világbajnokság ezen a hétvégén a Hungaroringen vendégeskedik, a Magyar Nagydíj eseményeiről pedig természetesen folyamatosan beszámolunk az F1VILÁG.HU-n.

Nyitókép: Tóth Zsombor

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!