Új partnere lett Amerikában a McLarennek - F1VILÁG.HU

Új partnere lett Amerikában a McLarennek

HIRDETÉS
A McLaren Forma-1-es csapata bejelentette, hogy a hétvégi Amerikai Nagydíjtól kezdődően együttműködésre lép a T-Mobile-lal, a partnerség pedig az amerikai versenyhétvégék idejére szól majd.

A T-Mobile több szempontból is erősíti a McLaren jelenlétét az USA-ban, hiszen az Egyesült Államok legnagyobb és leggyorsabb 5G hálózata „összekapcsolódik a McLaren Forma-1-es csapatával”. A partnerség keretében a T-Mobile márkajelzése megjelenik a McLaren garázsában, valamint Lando Norris és Oscar Piastri versenyautóin is az idei szezon hátralévő amerikai futamain, sőt, még a következő években is.

Matt Dennington, a McLaren Racing társkereskedelmi igazgatója így nyilatkozott: „Örömmel üdvözöljük a T-Mobile-t a McLaren Racing családjában. Ahogy az amerikai rajongótáborunk tovább növekszik, nagyszerű, hogy olyan partnerekkel dolgozhatunk együtt, akik segítenek erősíteni jelenlétünket és kapcsolatunkat a régió szurkolóival.”

„Ez az együttműködés a McLaren számára lehetőséget kínál arra, hogy tovább növelje népszerűségét az Egyesült Államokban, miközben a T-Mobile 5G technológiája révén új szintre emeli a szurkolói élményt.”

Hogy pontosan hány évre szól a megállapodás, azt nem közölte a csapat, a hivatalos közleményben azt említik, a partnerség „2024-re, és azon túlra” szól.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!