Újra összeáll Schumacher és Vettel párosa! - F1VILÁG.HU

Újra összeáll Schumacher és Vettel párosa!

HIRDETÉS
Újra összeáll a Sebastian Vettel - Mick Schumacher kettős a 2025-ben visszatérő Bajnokok Versenyén (Race of Champions) — jelentették be nemrég.

A két volt Forma-1-es versenyző nem először indulnak egy csapatban, Németországot képviselve a népszerű versenyen, korábban már három alkalommal is sor került erre. A Bajnokok Versenyét jövő márciusban az ausztráliai Sydney-ben tartják majd.

„Ausztrália az egyik kedvenc helyem, és Németországot képviselni Sebastiannal együtt Sydney-ben biztosan nagy móka lesz” — fogalmazott Schumacher, aki a hírek szerint jó eséllyel pályázik arra, hogy megállapodjon az Audival, és jövőre újra tagja legyen a Forma-1-es mezőnyben.

„Miután 2023-ban a svédországi egyéni ROC versenyen 2. helyezést értem el, és a ROC Nemzetek Kupáján, Mexikóban Sebbel együtt szintén másodikak lettünk, a cél ezúttal az összesített győzelem mind a péntek esti ROC Nemzetek Kupáján, mind a szombati egyéni Bajnokok Versenyén.”

„Nagyon várom már, hogy találkozzak a többi pilótával, és együtt töltsük az időt a Bajnokok Versenye hétvégéjén, Sydney-ben. Biztos vagyok benne, hogy a pilóták őrülten jól fogják érezni magukat együtt, és szuper show-t fognak nyújtani az ausztrál rajongóknak.”

Vettel 2015-ben, Londonban megnyerte a Bajnokok Versenyét, Németország pedig a legsikeresebb csapat a Nemzetek Kupáját tekintve, hiszen összesen 8 alkalommal sikerült győzedelmeskednie. Mick Schumacher édesapja, Michael Schumacher korábban hat alkalommal segítette hozzá hazáját az elsőséghez.

Sebastian Vettel azt mondja, természetesen idén is a győzelemre hajtanak majd az ifjabbik Schumacherrel.

„Nagyon örülök, hogy visszatérhetek a Bajnokok Versenyére, és ismét Mickkel szerepelhetek egy csapatban” — mondta a négyszeres világbajnok.

„Izgalmas lesz versenyezni a volt olimpiai stadionban, Sydney-ben, amely fantasztikus helyszínnek ígérkezik a Bajnokok Versenyéhez. Sydney a világ egyik legszebb városa, és úgy gondolom, Fredrik (Johnsson) és csapata egy hihetetlen helyszínt választott a ROC következő fejezetéhez.”

„Támogatom a ROC azon törekvését is, hogy fenntartható motorsport-eseménnyé váljon, amit a svédországi ROC-on kezdtek el. Minden pilóta, aki részt vehet a ROC-on, beleszeret az eseménybe, mert emlékeztet minket arra, miért kezdtünk el versenyezni: a tiszta versenyzés miatt, és persze az azonos autók miatt nincsenek kifogások.”

Hirdetés

„Mindent meg fogok tenni, hogy Mickkel együtt Németországnak újabb ROC Nemzetek Kupája címet szerezzek péntek este, de szombat este, amikor az egyéni győzelemért versenyzünk, nem fogok szívességet tenni neki, különösen, hogy 2023-ban a svédországi ROC egyéni versenyének elődöntőjében legyőzött!

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!