Verstappen a Red Bullt kritizálja: Ricciardo szebb búcsút érdemelt volna - F1VILÁG.HU

Verstappen a Red Bullt kritizálja: Ricciardo szebb búcsút érdemelt volna

HIRDETÉS
Max Verstappen szerint Daniel Ricciardo „szebb” búcsút érdemelt volna a Forma-1-től, miután a Red Bull testvércsapata a múlt hónapban menesztette őt.

Nem sokkal a Szingapúri Nagydíj hétvégéje után a Red Bull testvércsapata, a Visa Cash App RB megerősítette, hogy Liam Lawson veszi át Ricciardo helyét a szezon hátralévő részére. Már a szingapúri hétvége alatt széles körben elterjedt, hogy Ricciardo távozik a verseny után, amit az ausztrál pilóta is elismert, hiszen tisztában volt bizonytalan helyzetével.

Ricciardo nem tudta következetesen hozni a várt teljesítményt a Red Bull kiscsapatánál, és nehézségekkel küzdött már a McLarennél is a 2021-es és 2022-es szezonokban.

„Számomra és Daniel számára is egyértelmű volt, hogy ez az utolsó verseny” – mondta Verstappen újságíróknak nyilatkozva Austinban. „Úgy gondolom, hogy kicsit máshogyan is lehetett volna kezelni ezt a helyzetet.”

Ricciardóról azóta felkerült egy fotó az Instagramra, melyen „nyugdíjas” feliratú sapkában pózol. Az ausztrál pilóta nyolc futamgyőzelmet szerzett pályafutása során, és három évet töltött el Verstappen mellett a Red Bullnál.

A holland világbajnok szerint Ricciardo jelentős eredményei egy méltóbb búcsút érdemeltek volna. 

„Ő is tudta, de nem mondhatta ki pontosan – ez egy kicsit szégyen” – tette hozzá Verstappen. „Sokat tett mindenkiért. Versenyeket nyert. Hihetetlen futamokat teljesített. Úgy gondolom, szebb búcsút érdemelt volna.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Verstappen a Red Bullt kritizálja: Ricciardo szebb búcsút érdemelt volna
Leclerc: A végsőkig küzdeni fogunk a bajnoki címért!
Lawson: Távoli cél az, hogy a Red Bull ülésére gondoljak
Marko: Ha Verstappennek nem felel meg az autó, lehet, hogy azt mondja, ‘ennyi volt!’
A Red Bull elismerte, létezik trükkös eszközük, de a szabályszegést tagadja

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!