Verstappen: El kell felejtenünk a magyarországi hétvégét - F1VILÁG.HU

Verstappen: El kell felejtenünk a magyarországi hétvégét

HIRDETÉS
Szeretne visszavágni a balul sikerült magyarországi hétvégét követően Belgiumban Max Verstappen. A Red Bull háromszoros világbajnoka azt mondja, mindent megtesznek a jó eredmény elérése érdekében.

Bár Verstappen továbbra is őrzi előnyét a világbajnoki összetettben, a holland pilóta nem lehet teljesen nyugodt, hiszen egyértelmű, hogy csapata, a Red Bull már nincs olyan remek formában, mint az évad elején. A Forma-1-es mezőny ezen a hétvégén Belgiumba látogat, Verstappen pedig azt mondja, szeretnének jó eredménnyel elvonulni a nyári szünetre.

„Spa mindig is a kedvenc pályám volt, gyors kanyarjaival és sok előzési lehetőséggel. A rajongók is nagyszerűek, és sok támogatást kapunk ott” — mondta a háromszoros világbajnok, majd kitért a balul sikerült Magyar Nagydíjra is.

„A magyarországi trükkös verseny volt, egy olyan hétvége, amit jobb elfelejteni és továbblépni. Csapatként dolgozunk azon, hogy optimalizáljuk a teljesítményünket és a lehető legjobban kihasználjuk az autót.”

„Természetesen az időjárás kissé kiszámíthatatlanabbá teszi a dolgokat, de meglátjuk, mit hoz a verseny. A csapat nagyon keményen dolgozott, és mivel ez az utolsó verseny a nyári szünet előtt, alig várjuk, hogy elkezdjük a megérdemelt pihenést, és erősebben térjünk vissza; ezen a hétvégén pedig a lehető legjobb eredményt próbáljuk meg elérni.”

A Forma-1-es Belga Nagydíj eseményeiről természetesen folyamatosan beszámolunk majd az F1VILÁG.HU-n.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Verstappen: El kell felejtenünk a magyarországi hétvégét
Lawson: Távoli cél az, hogy a Red Bull ülésére gondoljak
Marko: Ha Verstappennek nem felel meg az autó, lehet, hogy azt mondja, ‘ennyi volt!’
A Red Bull elismerte, létezik trükkös eszközük, de a szabályszegést tagadja
Eltörlik a leggyorsabb körért járó bónuszpontot az F1-ben

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!