Verstappen: Javulnunk kell a szezon második felére! - F1VILÁG.HU

Verstappen: Javulnunk kell a szezon második felére!

HIRDETÉS
Győzelmi reményekkel érkezik Magyarországra a Red Bull Forma-1-es csapatának világbajnoka, Max Verstappen, aki ugyanakkor hangsúlyozta, muszáj lesz javítaniuk teljesítményükön az évad második felére.

Verstappen jelenleg is élen áll a világbajnoki összetettben, egyértelmű azonban, hogy már nem rendelkezik akkora dominanciával a Forma-1-ben, mint az elmúlt években: a Red Bullon kívül idén a Ferrari, a McLaren és a Mercedes is képes volt versenyeket nyerni, miközben az energiaital-gyárosok meglehetősen hullámzóan teljesítenek.

A Forma-1 mezőnye ezen a hétvégén a Hungaroringen vendégeskedik, hiszen a 39. F1-es Magyar Nagydíjat rendezik hazánkban. Verstappen azt mondja, örömmel tér vissza a mogyoródi dombok közé, ugyanakkor azt mondja, muszáj lesz javulást elérniük a folytatásban.

„A magyarországi egy érdekes pálya, és nagyon várjuk, hogy ezen a héten ott versenyezhessünk” — mondta a háromszoros világbajnok. „A pálya nagyon szűk és kanyargós, a második szektor pedig nagyon technikás; ezen a héten is meglehetősen meleg lesz lesz.”

„A silverstone-i egy nehéz verseny volt számunkra: bár helyes döntéseket hoztunk, még mindig sokat kell dolgoznunk és javulnunk a szezon második felére. Visszatértem a gyárba a csapattal, és a szimulátoron készültem a közelgő versenyre, ami remek volt. A múlt  hétvégén Goodwoodban is voltunk, ahol a Red Bull 20 évét ünnepeltük, és mindenkit megünnepeltünk, aki a csapat történetének része volt.”

„Tavaly nagyszerű versenyünk volt Magyarországon, és jó emlékekkel térünk vissza, mivel 12 győzelmet értünk el zsinórban. Remélhetőleg idén is nagyszerű versenyt tudunk futni, és újabb jó eredményt érhetünk el.”

A Forma-1-es Magyar Nagydíj eseményeiről természetesen folyamatosan beszámolunk az F1VILÁG.HU-n, mégpedig egyenesen a helyszínről!

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!