Verstappen: Nem szívesen váltanék csapatot - F1VILÁG.HU

Verstappen: Nem szívesen váltanék csapatot

HIRDETÉS
Fotó: Red Bull Racing

A Red Bull ifjú versenyzője, Max Verstappen elismerte, bár mindenáron győztes autóba akar ülni az elkövetkezendő években, szívesen maradna az osztrák istállónál ahelyett, hogy egy másik élcsapathoz szerződik.

A holland tehetség jelenleg érvényes szerződése 2019 végéig szól, ám a pletykák szerint a Ferrari és a Mercedes élénken érdeklődik szolgálatai iránt, és nem kizárt, hogy már a következő szezon végén távozhat a Red Bulltól.

Az energiaital-gyárosok persze ragaszkodnak Verstappenhez – a Red Bull csapatfőnöke, Christian Horner nemrég ki is jelentette, készek arra, hogy a holland pilóta köré építsék a csapatot.

„Mindig jó hallani az efféle szavakat” – mondta Verstappen Horner nyilatkozatára reagálva.

„Mindig remek kapcsolatom volt a csapat tagjaival, köztük Christiannal is. Tudom, hogy a Red Bull képes jobb autót építeni, ezt az elmúlt két versenyen meg is mutattuk. De nem tudjuk teljes mértékben kontrollálni a szituációt, a motorunk ugyanis még mindig lemaradásban van.”

„Remélem, hogy a jövőben ezek a problémák megoldódnak, és nem lesz okom a távozásra.”

Az Algemeen Dagblad című lapnak adott nyilatkozatában Verstappen kifejtette, nem szívesen váltana csapatot.

„Lewisnak [Hamilton] biztos helye van a Mercedesnél, Sebastiannak [Vettel] pedig a Ferrarinál. Nem akarok másodhegedűs lenni. Inkább abbahagyom, minthogy ezt csináljam…”

„És azt sem gondolom, hogy szeretnének engem csapattársnak. Két dudás pedig nehezen fér meg egy csárdában, ami kiderült annak idején a McLarennél is Hamilton és [Fernando] Alonso esetében.”

Hirdetés

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!