2024.05.18., szombat, 21:12 - F1VILÁG.HU

Day: május 18, 2024

Sainz: A média túlhájpolta a fejlesztéseinket

Carlos Sainz szerint a média nagyobb előrelépést várt a Ferrari Imolába hozott fejlesztéseitől, mint maga a csapat — a spanyol pilóta elárulta, egyáltalán nem számítottak csodára az F1-es Emilia-Romagna Nagydíjon. 

Feltartás miatt elvették Piastri második rajthelyét

A McLaren pilótája az imolai F1-es időmérőn feltartotta Kevin Magnussent, amiért a felügyelők háromhelyes rajtbüntetéssel sújtották az egyébként kiváló eredményt elérő Piastrit.

Hamiltonék elszúrták a beállításokat az időmérő előtt

Csak a 8. helyről kezdheti meg a Forma-1-es Emilia-Romagna Nagydíjat a Mercedes hétszeres világbajnoka, Lewis Hamilton. A brit azt mondja, rosszul sültek el azok a beállításokkal kapcsolatos változtatások, melyeket az időmérő előtt eszközöltek.

Leclerc csalódott, de még mindig nyerni akar

Charles Leclerc-t meglepte a McLaren és a Red Bull hirtelen formajavulása, de a negyedik pozícióból rajtolva is győzelemmel akarja megajándékozni a hazai pályán versenyző Ferrarit.

Alonso: Lényegében már most elúszott a versenyem

Fernando Alonso az esélytelenek nyugalmával tekint előre az Emilia-Romagna Nagydíjra, amelynek időmérő edzésén csak egy utolsó rajtsoros eredményt sikerült elérnie.

Verstappen az F1Világnak: Nagyobb gondunk is volt ezen a hétvégén a fejlesztéseknél!

Nem a fejlesztések kiértékelésén, sokkal inkább az egyensúllyal kapcsolatos problémák megoldásán volt a hangsúly Max Verstappenék részéről az Emilia-Romagna Nagydíj eddig eltelt részében — erről maga a holland pilóta beszélt az F1VILÁG.HU kérdésére, miután idei hetedik rajtelsőségét is bezsebelte Imolában.

Norris alig várja, hogy rajthoz álljon Imolában

Az Emilia-Romagna Nagydíjon harmadik pozícióból induló Lando Norris a rendkívül szoros időmérő edzés után nehéz, de izgalmas futamra számít Olaszországban.

Verstappen Imolában beállította Senna egyik rekordját

Sorozatban nyolcadik alkalommal szerzett rajtelsőséget Max Verstappen a Forma-1-ben, amire rajta kívül mindössze egyetlen pilóta volt képes a világbajnokság 75 éves története során.

Verstappené a pole Imolában, a McLaren a Ferrari előtt!

A pénteki küszködés után összekapta magát a Red Bull, a háromszoros világbajnok Max Verstappen szerezte ugyanis meg a rajtelsőséget a Forma-1-es Emilia-Romagna Nagydíj időmérő edzésén. A holland versenyző mögött Oscar Piastri és Lando Norris zárt, míg a Ferrarik csak a 4. és 5. helyekről indulnak Imolában.

A McLarenek az élen Imolában, Perez és Alonso is autót tört!

Oscar Piastri érte el a legjobb köridőt a Forma-1-es Emilia-Romagna Nagydíj szombati, utolsó szabadedzésén, megelőzve a Ferrari versenyzőit. A gyakorlást két alkalommal is meg kellett szakítani piros zászlókkal, mert Fernando Alonso és Sergio Perez is összetörte autóját.

HIRDETÉS

Válassz egy dátumot!

2024. május
h K s c p s v
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!